Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Wooden Story

Wooden Story producerer bæredygtigt trælegetøj farvet med de skønneste plantefarver. Legetøjet er helt fri for skadelig kemi og er udelukkende behandlet med botaniske olier. og bivoks. Wooden Story producerer med børnene og naturen som inspiration, og altid med respekt for miljøet, naturen og vores medmennesker. Her får du et smukt stykke legetøj i en kvalitet, der kan gå i arv fra generation til generation.

Læs mere om Wooden Story nederst på siden.

Wooden Story er en polsk familievirksomhed der har lavet bæredygtigt trælegetøj siden 1969. Wooden Storys produkter er alle produceret med den dybeste respekt for miljøet, naturen og bæredygtigheden. Deres træletøj er produceret af fsc-certificeret træ og farvet med eco-certificerede plantefarver. Legetøjet er garanteret fri for skadelig kemi og er udelukkende behandlet med ugiftige, botaniske olier og bivoks.

Legetøjet er inspireret af naturens farver, dufte og teksturer. Visionen er at skabe kvalitetslegetøj der pirrer børnenes sanser og kreativitet, samtidig med at det lærer dem at se skønheden i naturens egne materialer og farver.

Wooden Story ønsker at skabe kvalitetslegetøj der kan gå i arv i familien. Både af respekt for naturens ressourcer, men også så historien om legetøjet kan fortælles videre fra barn til barn.

Hos Purebaby forhandler vi et bredt sortiment af legetøj fra Wooden Story. Vi har alt fra stabeltårne til træklodser og træbiler. Stabellegetøjet udfordrer børnenes kreativitet og kan bruges til alt fra at lære om former og farver, til at lære at tælle og stable. Med byggeklodser fra Wooden Story er der årevis af god leg for dit barn. Vi har både deres XL klodser som er gode til de lidt mindre børn, samt klodserne i lidt mindre størrelse til de større børn. Klodserne kan bruges til at bygge alt fra tårne til hele byer, og udfordrer dit barns kreavititet og opfindsomhed. Klodserne er en oplagt dåbs- eller fødselsdagsgave, da de med garanti vil bringe glæde i lang tid.

Find hele udvalget af Wooden Story legetøj her i kategorien. Det er også her du kan finde Wooden Story, hvis vi har det på tilbud eller udsalg.

Legetøjet er også at finde i vores fysiske butikker på Frederiksberg og Østerbro.