Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Sonett

Sonett er en pioner inden for naturlige vaske- og rengøringsmidler. Alle råmaterialer er 100% biologisk nedbrydelige. De anvender ingen petrokemiske tensider og konserveringsmidler eller syntetiske duft- og farvestoffer.

Læs mere om Sonett nederst på siden.

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Sonett er en pioner inden for naturlige vaske- og rengøringsmidler. Alle råmaterialer er 100% biologisk nedbrydelige. De anvender ingen petrokemiske tensider og konserveringsmidler eller syntetiske duft- og farvestoffer. Alle deres produkter er fuldkommen fri for enzymer og blegemidler. Der er ikke anvendt gen- eller nanoteknologi. Olierne i deres sæber samt de æteriske olier er alle 100% økologisk dyrket.

Hos Purebaby forhandler vi alt fra uldvaskemiddel til sæbebobler og håndsæbe fra Sonett. Hver dag skyller vi store mængder sæberester o.lign. ud med spildevandet. Derfor er det vigtigt at overveje, hvordan vores daglige rengøringsmidler påvirker miljøet. Når du vasker dit og dit barns tøj er det også ønskværdigt at bruge produkter uden skadelig kemi. Sonett har flere miljøcertificeringer, herunder Ecogarantie, CSE-standarden, Vegan society Label samt Stop Climate Change. Dette er din garanti for, at du køber et produkt produceret under forhold der påvirker miljøet mindst muligt.

I vores webshop kan du bl.a. finde sæbe til vask af dit og dit barns uldtøj. Vi anbefaler at du vasker ulden med Sonetts vaskemiddel til uld og silke og at du en gang imellem genfedter "træt" uld med Sonetts uldkur. Sonett har også en særlig pletfjerner til uld, samt en pletfjerner med oksegalde der er særligt effektiv til mere genstridige pletter som frugtpletter, blod, fedtpletter o.lign.