Din indkøbskurv er tom.

 • Fri fragt til pakkeshops på ordre over 500 kr.
 • Levering 1-3 hverdage.
 • Afhentning i butikker.
 • Opdatering om Covid-19

Serendipity

Med Serendipity babytøj er du sikker på at byde dit barn det bedste. Serendipity producerer udelukkende tøj og tilbehør af naturlige materialer og al deres bomuld er økologisk og GOTS certificeret. Serendipity til børn skåner dit barns sarte hud mod skadelige kemikalier eller stoffer, samtidig med at den miljørigtige produktion af tøjet, skåner vores miljø og de mennesker der arbejder med produktionen.

Læs mere om Serendipity nederst på siden.

 1. Newborn og præmatur
 2. Baby
 3. Junior
 4. Woman

1-36 of 187

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-36 of 187

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Med Serendipity babytøj er du sikker på at byde dit barn det bedste. Serendipity producerer udelukkende tøj og tilbehør af naturlige materialer og al deres bomuld er økologisk og GOTS certificeret.

Serendipity til børn skåner dit barns sarte hud mod skadelige kemikalier eller stoffer, samtidig med at den miljørigtige produktion af tøjet, skåner vores miljø og de mennesker der arbejder med produktionen. Serendipitys bomuldskvalitet er noget af det blødeste vi kender, og dit barn vil elske at have det på.

Her på siden finder du et bredt udvalg af tekstiler og børnetøj fra Serendipity. Vores sortiment består af alt fra silkebløde alpaca sweatre til lækkert børnetøj i bomuld.

Vi har også et fint udvalg af Serendipity til kvinder. Deres voksenkollektion  indeholder skønne, økologiske basisstyles som T-shirts, bukser og kjoler, samt bløde og tidsløse alpacasweatre som holder i mange år.

Du kan også gøre et kup og købe Serendipity på udsalg her på siden.