Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Ruskovilla

Ruskovilla har produceret varme, økologiske merinould- og silke produkter med god pasform siden 1981. Elefanthuerne og halsedisserne har været en klassiker i Purebabys sortiment igennem mange år. Læs mere om Ruskovilla nederst på siden.

Sorter faldende

11 vare(r)

Sorter faldende

11 vare(r)

Ruskovilla har produceret varme, økologiske merinould- og silke produkter med god pasform siden 1981. Elefanthuerne og halsedisserne har været en klassiker i Purebabys sortiment igennem mange år.

Ruskovilla elefanthuerne er fantastiske under dit barns cykelhjelm, da de er tilpas tynde i kvaliteten. Elefanthuerne i ren silke er smørbløde mod huden og er særligt gode i overgangene mellem årstiderne, såvel som hvis dit barn har mellemørebetændelse el.lign. i de varmere måneder. Silkehuen er også oplagt til uldallergikere, da silkens fibre varmer og temperaturregulerer bedre end eksempelvis bomuld. Brug den evt. under en tykkere elefanthue, så det kun er silkens bløde fibre der rører huden. Elefanthuerne i uld er tynde og bløde. Uldens temperaturregulerende og svedtransporterende egenskaber sikrer, at dit barn holdes varmt og tørt under huen. Vi sælger også Ruskovillas gode halsedisser her i webshoppen og i vores butikker. Halsedisserne har en god pasform, der sikrer at vind og kulde ikke trænger ind mellem jakke og hue. Halsedisserne fås i str. one size til barn.

Ruskovillas farvepalet er klassisk og tidløs. Huer og halsedisser fås i creme, sort, grå, grøn og marine. Der er altså noget for enhver smag og med garanti også én der matcher overtøjet.

Alle materialer kommer direkte fra naturen.

Ruskovillas mål er at skabe en holdbar og tidløs kollektion af tøj og tilbehør. Ruskovilla er Finsk hele vejen fra design og syning til det færdige produkt.