Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Olivias Tryllesalve

Olivias Tryllesalve er en universalsalve baseret på certificerede økologiske ingredienser, der kan bruges til alt fra sart hud og røde numser til rifter, hudpletter og tørre læber.

Læs mere om Olivias tryllesalve og Selmas tryllepomade nederst på siden og køb Olivias Tryllesalve online eller i butik.

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Vi forhandler Olivias Tryllesalve som er en universalsalve baseret på certificerede økologiske ingredienser, der kan bruges til alt fra sart hud og røde numser til rifter, hudpletter og tørre læber.

Olivias Tryllesalve forvandler hudirritation til velplejet hud i balance – helt i harmoni med naturen og økologien. Olivias tryllesalve er en dejlig følelse af økologi, prisbevidsthed og bæredygtighed på samme tid. Salven er et helt igennem bæredygtigt produkt, der udmærker sig ved at have tænkt økologi og bæredygtighed ind fra start til slut.

Olivias Tryllesalve kan bruges til spædbørn, babyer, børn og voksne, da den ikke indeholder parfume, æteriske olier, konserveringsmidler, parabener eller andet problemkemi. Huden er menneskets største organ, og den optager alt, hvad vi udsætter den for.

Målet med Olivias Tryllesalve er at sikre et rent og økologisk produkt, da det er afgørende, at vores og vore børns hud bliver behandlet nænsomt og i harmoni med hudens egen balance. Der er bevidst valgt at undlade brug af æteriske olier i Olivias Tryllesalve.