Din indkøbskurv er tom.

Naturkind

Naturkind er et Østrigsk firma, som kun producerer økologiske barnevogne og klapvogne.

De er de første barnevognsproducenter med udgangspunkt i økologi og bæredygtighed på markedet og har mere end 35 års erfaring.

Naturkind begyndte med én vision: At skabe en barnevogn fri for skadelig kemi.

Naturkind barnevogne er gennemtestede, sikre og robuste barnevogne, hvor din baby kun kommer i kontakt med naturlige og rene materialer af højeste kvalitet.

Som en af de største Naturkind forhandlere i Danmark har vi, Purebaby, sørget for at sammensætte et bredt og stort udvalg af barnevogne, klapvogne og tilbehør på vores onlineshop. Her viser vi f.eks. både Naturkind Varius Pro som barnevogn, som duovogn, som kombivogn og som klapvogn. Altsammen for at du kan sammensættet din barnevogn præcist efter dine og din babys behov.

Naturkind barnevogne er sikre, behagelige, miljøvenlige, komfortable og gennemtestede på uafhængige laboratorier. De er garanteret fri for skadelig kemi, fri for flammehæmmere, formaldehyd og ftalater. Naturkind har en gennemgående filosofi om økologi og bæredygtighed uden at gå på kompromis med høj standard og kvalitet.

Kom forbi Purebaby på Frederiksberg og se eller prøvekør de fine økologiske barnevogne og klapvogne, samt det økologiske tilbehør fra Naturkind.

Sorter faldende

1-36 of 94

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-36 of 94

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3