Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Kraes

Naturligt og sæbefrit bad til lindring af kløende, tør og sensitiv babyhud. Alle produkter fra Kraes er fremstillet udelukkende med naturlige rene og økologiske ingredienser, så du kan føle dig sikker og tryg ved at bade baby og efterfølgende smøre baby ind.

Læs mere om Kraes nederst på siden.

Sorter faldende

16 vare(r)

Sorter faldende

16 vare(r)

Naturligt og sæbefrit bad til lindring af kløende, tør og sensitiv babyhud.

Ideen til Kraes babybad opstod efter et forældrepars desperate behov for et middel til at lindre deres datters meget sensitive og kløende hud.

Kraes babybad indeholder hovedsageligt havre, som den blødgørende og lindrende faktor.
Havre fremmer en normal pH-værdi og opretholder en beskyttende barriere.

Kraes babybad kan nu også købes i en økonomiudgave hvor du får mere for pengene. Velegnet til babyer med særlig sart hud, der bades ofte.

Til babyer med eksem og rød irriteret hud anbefales babybad med Dødehavssalt og til babyer med meget tør hud anbefales babybad med Kokos.

Til generel hudpleje anbefales babybad med Kokos. For en beroligende effekt anbefales babybad med Dødehavssalt pga. mineralerne.

Kraes er kommet med et stift Glade Kinder, som er nem og praktisk hudpleje at have med i tasken når man er på farten og en Baby Balm, som kan bruges til alt lige fra røde babynumser til tør hud på hænder, fødder og i ansigtet.

Alle produkter fra Kraes er fremstillet udelukkende med naturlige rene og økologiske ingredienser, så du kan føle dig sikker og tryg ved at bade baby og efterfølgende smøre baby ind.