Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Kallisto

Kallisto er et tysk mærke der producerer bamser i økologiske materialer af høj kvalitet. De fleste bamser fra Kallisto har broderede øjne, så baby ikke kan komme til at bide i dem.

Læs mere om Kallisto nederst på siden.

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Kallisto er et tysk mærke der producerer bamser i økologiske materialer af høj kvalitet.

Kallisto blev grundlagt i Sydtyskland i 1990, men ligger i dag i Berlin. De fokuserer på lækkert, men klassisk design af høj kvalitet.
Med en kallisto bamse, får du en klassisk bamse i gode materialer, som vil holde længe. Bamser er en oplagt gaveide som barselsgave eller dåbsgave. Det er en gave som barnet kan have glæde af i mange år. Mange børn er glade for at sove med en bamse, men bamserne kan også bruges til leg eller som en ekstra tryghed når barnet starter i institution eller lignende. Da bamserne ofte kommer i munden, synes vi det er vigtigt at de ikke indeholder skadelig kemi. Derfor fører vi udelukkende bamser i rene, økologiske materialer.

Vi fører udelukkende bamser fra Kallisto med påsyede øjne. Dette sikrer at ingen løse dele kan falde af bamsen, når barnet leger eller putter med den.

Bamserne er veganske og betrukket med 100% økologisk bomuldsplys og fyldt med 100% ren GMO fri majsfibre. Den søde isbjørn er betrukket med 100% økologisk bomuldsplys og fyldt med ren ny uld.