Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Fair-Trade

Fair-Trade (Fairtrade) Mærket er en international mærkningsordning for fair handel, som betyder, at bønder får en fair betaling for deres råvarer.

Læs mere om Fair-Trade produkterne nederst på siden.

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Fair-Trade (Fairtrade)

Mærket er en international mærkningsordning for fair handel, som betyder, at bønder får en fair betaling for deres råvarer.

Miljøbeskyttelse er en central del af Fairtrade Mærket. Der arbejdes hele tiden på at forbedre nærmiljøet for bønder og plantagearbejdere. Desuden motiverer Fairtrade til, at der omlægges til økologi.

Et lille valg kan skabe store fremskridt

Når du vælger produkter med Fairtrade-mærket, er du med til at skabe en bedre fremtid for nogle af verdens fattigste bønder og plantagearbejdere i Afrika, Asien og Syd- og Mellemamerika. Fairtrade betyder, at de betales en mere fair pris for deres råvarer og får overskud til at investere i et bedre liv.

Fairtrade Mærket i Danmark drives som en fond. Der er ingen aktionærer eller andre, som skal have del i et overskud. Pengestrømmene i Fairtrade-systemet går faktisk slet ikke igennem organisationen, men går i stedet direkte fra de virksomheder, der køber Fairtrade-mærkede råvarer, til bønderne.