Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Esencia

Esencia's produkter er tøj af høj kvalitet til baby, børn og kvinder, lavet af de fineste naturlige alpaca- og lama fibre fra Peru og Bolivia. Esencia strik er luksus af højeste kvalitet. Esencia værdsætter principperne omkring fair handel og bæredygtighed.

Læs mere om Esencia nederst på siden.

Sorter faldende

1-36 of 50

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-36 of 50

Side:
  1. 1
  2. 2

Esencia blev grundlagt i 2006 af 2 mødre, en boliviansk og en japansk kvinde, begge bosiddende i Danmark. Målsætningen med Esencia's produkter er at skabe tøj af høj kvalitet til baby, børn og kvinder, lavet af de fineste naturlige alpaca- og lama fibre fra Peru og Bolivia, kombineret med et enkelt design. Esencia strik er luksus af højeste kvalitet.

Esencia værdsætter principperne omkring fair handel og bæredygtighed.

Esencia produkter er designet i Danmark og produceret i Bolivia og Peru i overensstemmelse med gamle velholdte og respekterede traditioner for tekstiler og kunsthåndværk. Esencia's babytøj, børnetøj og tilbehør er lavet af de fineste kvalitets materialer og med dedikation. Esencia's naturlige og klassiske stilarter er af højeste kvalitet og vil give dig fornøjelsen af ​​en langvarig beklædningsgenstand.

Alpaca'en og lama'en er i familie med kamelen. De bløde, silke-lignende hår gør dem meget værdifulde. Deres naturlige miljø er i Andes bjergene i Sydamerika. På grund af de varierende temperaturer fra -25° C til +18° C, har alpaca'en og lama'en udviklet en fiber, hvor hvert hår har en luftlomme. Denne luftlomme bevarer varmen, når vejret er koldt og holder på kulden, når vejret er varmt. Deres uld er varmere og mere holdbart end fåreuld og det er silkeblødt som cashmere. Disse fibre er perfekte til børnenes tøj. De isolerer, absorberer fugt, lader kroppen ånde og er silkeblødt. Esencia bruger disse fibre på grund af deres naturlige, beskyttende kvalitet. Har vi varer fra Esencia på udsalg eller tilbud er det også her du vil finde det.