Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Engel

Engel er kendt for at lave det lækreste, bløde tøj til baby, børn og voksne i uld, uld/silke og bomuld. Deres tekstiler er GOTS eller IVN certificeret, hvilket er de højeste og stengeste mærkninger indenfor økologisk produktion.

Læs mere om Engel nederst på siden.

Sorter faldende

1-36 of 71

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-36 of 71

Side:
  1. 1
  2. 2

Engel er kendt for at lave det lækreste, blødeste babytøj i uld, uld/silke og bomuld.

Forkæl din babys hud med blødt uld/silke babytøj fra Engel, der er økologisk og fri for skadelige stoffer eller kemikalier. Deres tekstiler er GOTS certificeret, hvilket er en af de højeste og stengeste mærkninger indenfor økologisk produktion.

Økologisk uld og uld/silke kan bruges året rundt, da det er temperaturregulerende og svedtransporterende. Din baby vil elske det, og det vil din samvittighed også.

I vores sortiment af Engel finder du ikke bare lækkert uldtøj og huer til dit barn, men også bløde uldfleece svøb, der vil holde din baby lun og tør. Uldtøjet kan både bruges som undertøj og som nattøj, eller bare som blødt og behageligt hverdagstøj til dit barn. Vi fører også de populære køredragter og todelte sæt i ren uldfleece. Dragterne er en bestseller og er det perfekte vinterovertøj til de små, da det holder dem tørre og lune i fx. barnevognen eller bæreselen, samtidig med at de er bløde og behagelige at have på.

Vi har desuden udvidet vores sortiment til nu også at indeholde enkelte basisstyles i uld og silke til mor.

Her på siden finder du indimellem også Engel Baby- og børnetøj på udsalg, og det giver dig rig mulighed for at udvide din babys garderobe med lækkert tøj til en fornuftig pris.