Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Cam Cam

Cam Cams legende univers bærer præg af et miks af det romantiske og grafisk enkle, hvor den skandinaviske minimalisme er tænkt ind i alle produkterne. Alle designs er lavet til børn og deres forældre, med fokus på æstetik og tidsløst design, så det tiltaler både voksne og børn. Cam Cam tror på design og kvalitet, der kan holde i mange år, passe til mange børn og matche enhver indretning.

Læs mere om Cam Cam nederst på siden.

Sorter faldende

1-36 of 85

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-36 of 85

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Cam Cam blev etableret i 2012 af arkitekt Sara Giese Camre. Sara har en forkærlighed for det franske raffinement og blev inspireret af de smukke japanske mønstre på en længere tur til Japan.
Cam Cams legende univers bærer derfor præg af et miks af det romantiske og grafisk enkle, hvor den skandinaviske minimalisme er tænkt ind i alle produkterne.
Med Saras baggrund som arkitekt, er alle designs gennemtænkt ned til mindste detalje, fra tekstiler og mønstre til stikninger og farvesætninger.
Alle designs er lavet til børn og deres forældre, med fokus på æstetik og tidsløst design, så det tiltaler både voksne og børn. Cam Cam tror på design og kvalitet, der kan holde i mange år, passe til mange børn og matche enhver indretning.
I Cam Cams sortiment finder du økologiske produkter til baby og junior. Vi forhandler et bredt udvalg af sengetøj, babytæpper, stobleer, puslehynder, pusleunderlag, sengerande, samt legetøj som uroer, musikuroer, rangler og lignende fra Cam Cam. Alle deres produkter er skabt af økologiske materialer og materialer uden skidt kemi. Al deres bomuld er GOTS certficeret.
Cam Cam ApS er en GOTS-certificeret virksomhed, hvilket er den mest anerkendte økologiske certificering, internationalt set.