Din indkøbskurv er tom.

 • Fri fragt til pakkeshops på ordre over 500 kr.
 • Levering 1-3 hverdage.
 • Afhentning i butikker.

Legetøj

Hos purebaby har vi en hel del sansestimulerende naturlegetøj til både babyer og børn. Til de små babyer har vi f.eks. bidedyr i økologisk bomuld, bamser i uld, trælegetøj i neutrale farver eller trælegetøj, som er indfarvet med plantefarver og blot behandlet med olie. Til de lidt størrer børn har vi f.eks. træbiler, sandlegetøj og klodser og meget mere.

Alt sammen økologisk legetøj der stimulerer barnets fantasi og motoriske evner. Vi tror på at det er vigtigt at babyen og barnet har brug for visuel ro og at legetøjet skal være sansestimulerende uden at være larmende i farver og lydmæssigt. Specielt i en tid hvor elektronisk legetøj er blevet meget udbredt.

Barnet er ikke særlig gammel før det begynder at lege med legetøj. Mange børn holder af, at ligge med et stykke legetøj i hånden når de bliver skiftet, især børn der er utrygge ved at blive skiftet.

De fleste forældre har erfaret at rigtig mange babyer putter alt i munden og det gælder alt fra legetøj til forældrernes ting, som de kan få fingrene i. Så det stiller et vist krav til babyens legetøj, for når de putter ting i munden er det vigtigt, at det ikke indeholder forskellige kemiske stoffer eller andet der kan være skadeligt for dit barn.

Sorter faldende

1-36 of 237

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende

1-36 of 237

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fordele ved økologisk legetøj

Fordelen ved økologisk legetøj er, at det er produceret uden brug af skadelige kemikaler og indfarvningen skal ligeledes være giftfrit. 

Vores legetøj her hos purebaby er ligeledes produceret under forsvarlige omstændigheder, så der bliver taget hensyn til f.eks. skovbrug og miljø. En anden ting som er en fordel ved økologisk legetøj er, at det ofte er håndlavet og af god kvalitet, så det kan holde til at blive bidt i og tygget på.