Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Hjemmesko

Hjemmesko / sutsko er vel nærmest fast inventar til de små baby'er og børn. Det er vigtigt altid at holde dit barns fødder varme, da kolde fødder nemt kan give anledning til forkølelser, løbende næser eller øreproblemer.

Vi har her hos Purebaby et godt udvalg af forskellige hjemmesko til dit barn eller baby. Vi sælger kun hjemmesko / sutsko, lavet af naturens egne materialer uden brug af pesticider og kemikalier. Hjemmeskoene er lavet af medicinsk garvet læder, som er indfarvet med naturlige og miljøvenlige farver. Det kan f.eks. være farve lavet af bær eller blade.

Sorter faldende

13 vare(r)

Sorter faldende

13 vare(r)

I Purebaby har vi et velvalgt udvalg af gode hjemmesko til børn og babyer. Vi sælger børne hjemmesko i skind og uld, og vi sælger kun sutsko til børn, der er lavet at naturens egne materialer og produceret uden kemi. Hjemmeskoene i skind er eksempelvis lavet af medicinsk garvet læder, som er indfarvet med naturlige- og miljøvenlige farver af f.eks. bær eller blade. Hjemmeskoene i uld er ligeledes lavet i de bedste økologiske materialer. 

De fleste af vores hjemmesko har en sål af ruskind. Denne sål er yderst behagelig og følger din baby eller dit barns bevægelser. Ruskind er desuden enormt skridsikkert. Når baby skal lære at gå er det en rigtig god idé at købe en sutsko med en sål af ruskind, da denne minder om at have bare tæer, og derfor lader babys fod falde ned naturligt. Alle de små sener, knogler og muskler skal have lov at formes og blive stærke. 

Til barnet der har gået lidt tid, kan man også sagtens vælge en hjemmesko med en blød sål af ruskind. Mange børn er glade for at have følelsen af at have bare tæer. Man kan også sagtens vælge en sko med en fastere sål til barnet, der går. De sutsko vi har med fast sål er designet med en sål af kork-latex, der giver foden god støtte uden af gå ned på smidighed og komfort - sålerne er samtidig designet til at aktivere musklerne i fødderne. 

Står du overfor at skulle foretage et køb af sutsko til dit barn, og er du i tvivl om hvilke hjemmesko til børn, der er det bedste valg til jer, er I altid velkomne i én af vores to fysiske butikker, hvor vi står klar med råd og vejledning.