Din indkøbskurv er tom.

Hjemmesko

Hjemmesko / sutsko er vel nærmest fast inventar til de små baby'er og børn. Det er vigtigt altid at holde dit barns fødder varme, da kolde fødder nemt kan give anledning til forkølelser, løbende næser eller øreproblemer.

Vi har her hos Purebaby et godt udvalg af forskellige hjemmesko til dit barn eller baby. Vi sælger kun hjemmesko / sutsko, lavet af naturens egne materialer uden brug af pesticider og kemikalier. Hjemmeskoene er lavet af medicinsk garvet læder, som er indfarvet med naturlige og miljøvenlige farver. Det kan f.eks. være farve lavet af bær eller blade.

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

De fleste af vores hjemmesko / sutsko har en sål af ruskind, denne sål er yderst behagelig og blød og følger din baby's eller dit barns bevægelser. Den er rigtig god når baby skal til at lære at rejse sig og tage de første skridt, da den er skridsikker. De fleste forældre tror, at baby skal have godt med støtte omkring anklen, når de skal lære at gå. Men det bedste er, at lade baby have bare tæer eller købe en super blød sutsko, så det minder om at have bare tæer. Baby's fod skal have lov til at falde ned naturligt og ikke klemt inde i en sko. Den skal formes, som havde han/hun gået med bare tæer. Alle de små sener, knogler og muskler, skal selv have lov til at formes og blive stærke.