Din indkøbskurv er tom.

Spisetid

En sutteflaske kan være er en god erstatning, hvis amningen ikke rigtigt fungerer eller hvis far skal give mad. En sutteflaske kan også bruges når baby skal introduceres for vælling. Skal baby passes er det også praktisk med en sutteflaske. Det er vigtigt at holde øjenkontakt med baby og skabe en hyggelig og tryg atmosfære, når man giver sutteflaske. Det skal foregå stille og roligt, så baby ikke sluger maden og eventuelt får luft i maven.

1-36 of 66

Side:
  1. 1
  2. 2

1-36 of 66

Side:
  1. 1
  2. 2

Baby'er begynder oftest at savle når de starter med at få tænder, det klør, er ømt og irriteret omkring gummerne og de bider / gumler på hvad som helst. Her kan det være rart med et bidedyr (som du kan finde under kategorien 'Sovemiljø') og en savlesmæk, så de ikke bliver våd og kold ned på brystet. Vi sælger både savlesmække af bomuld og af uld. Savlesmækken af uld er god når det er koldt, ulden opsuger meget væske uden at føles våd, så det ikke fryser op mod baby's kind.

Vi sælger også lange spisesmække. De lange hagesmække er praktiske når man giver baby mad. Der kommer ofte mad ved siden af munden, som falder ned på deres tøj hvis de ikke har en spisesmæk på. Når de begynder at vise interesse for at spise selv, om det er med fingerene eller med en ske, så ender en stor del af maden ofte på tøj og gulv. Så en stak lange hagesmække er gode at have ved hånden, så man kan nøjes med af skifte spisesmækken og ikke alt tøjet efter et måltid.