Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt til pakkeshops på ordre over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.
Vegansk Barnevogn, Vita XL,

Naturkind-Vita-Barnevogn-XL-Vegansk

7.799,00 DKK
Lækker økologisk og vegansk barnevogn fra Naturkind - Helt uden kemi.
XL for ekstra stort liggemål - 98 cm.

Kom forbi vores butik på Frederiksberg og prøvekør de fine barnevogne og klapvogne fra Naturkind.
7.799,00 DKK
Mulighed for afhentning i 2 fysiske butikker.
14 dages fuld returret med pengene tilbage.
Hurtig levering 1-3 dage.
Beskrivelse

DetaljerBemærk! Dette er en bestillingsvare. Ca. 8 ugers leveringstid.

Farven Panther er sort, Siebenschläfer er lys grå meleret og Kornblume er mørkeblå.

Østrigske Naturkind har skabt den første økologiske barnevogn på markedet. Der er brugt økologisk (GOTS certificeret) bomuld som yderstof, GOTS certificeret bomuld som fyldmateriale i den veganske udgave, træ og kork til bund, ryglæn og på styret. Vognen er garanteret fri for flammehæmmere, formaldehyd, phtalater og andet skidt kemi.

Naturkind Vita barnevognen er en klassisk barnevogn med et smukt og enkelt design. Det klassiske, rummelige liggemål på 98 cm. giver dig en barnevogn du kan bruge helt indtil ca. 3 års alderen.

De store 14” hjul med affjedring sikrer at barnevognen let og komfortabelt kommer rundt på alle slags underlag. Affjedringen gør det desuden let at vugge dit barn i vognen. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, når du skal tage dit barn ind og ud af barnevognen mange gange på en dag.

Naturkind Vita barnevognen kan let foldes sammen: Barnevognskassen klikkes af i hver side og løftes ud af spænderne. Stellet slås sammen ved at trække i de to håndtag på hver side af stellet.

Barnevognen kommer med en tyk og lækker kokos/latex madras (oekotex 100), som sikrer at dit barns ryg får den optimale støtte og komfort. Madrassen er i fremragende kvalitet, og det er derfor ikke nødvendigt at købe ny madras til barnevognen.

Man kan evt. vælge at tilkøbe en rullemadras og et lagen for at beskytte madrassen:
- Rullemadras til barnevogn fra N-sleep.
- Lagen til barnevogn fra N-sleep.

Integreret i barnevognen er et ryglæn der kan indstilles i 4 niveauer, så det lidt større barn kan komme op at sidde og følge med.

Vita stellet kommer med 14” letvægts luftkammerhjul.

Når din baby er helt lille, kan du vælge at bruge Naturkinds bløde lift i barnevognen. Liften gør det nemt at bære baby ind og ud af vognen, uden at forstyrre søvnen. Når barnet er vokset ud af liften, kan den laves om til en praktisk kørepose, som kan bruges i klapvognen helt ind til 2,5 års alderen.

Vælger du at købe en lift, kan du evt. tilkøbe:
- Rullemadras til lift fra N-sleep.
- Lagen til lift fra N-sleep.

Se Naturkind lift i en anden farve.
Se hele vores udvalg af pusletasker.
Se og læs om alt vores barnevogns tilbehør.

Den veganske barnevogn med GOTS certificeret bomuldsfyld, kan indeholde små skaldele i bomuldsfyldet. De små skaldele kan afgive farve til det hvide betræk første gang det bliver vasket. Farven vil dog mindskes igen efter flere vask. Denne affarvning af de små skaldele anses ikke som en fejl eller reklamation, men som en del af et naturligt produkt. Hvis dette skulle undgås fra Naturkinds side, ville det være nødvendigt at blege bomulden ved en kemisk process. Dette vil resultere i at Naturkind mister sin GOTS certificering på produktet og den fantastiske filosofi om et 100% rent og bæredygtigt produkt vil blegne.

- Liggemål: længde 98 cm., bredde 39 cm.
- Samlet vægt: 15,3 kg.
- Pakkemål: Stellet med 14'' lufthjul: 88cm x 60cm x 48cm
- Afstand hjul-hjul (yderside): 88x 60cm.
- Afstand gulv til liggeflade: 69 cm.
- Højde på styr: justerbar fra 72 cm. til 112 cm.
- Hjul: 14” letvægts luftkammerhjul.
- Affjedring: Spiralaffjedring ved hvert hjul
- Materialer: Økologisk bomuld (GOTS), økologisk uld (kbT), kork, træ (poppel), kokos-latex
- Vask: Alle tekstildele (kaleche, sæde) kan vaskes i 30 graders uldprogram. Ingen centrifugering
- Praktisk og stor kurv under vognen (max 5 kg.)
- 50+ solbeskyttelse
- Ryglæn 45 cm.

Vigtig info:
Da filosofien bag Naturkind er ubehandlede vogne som er fri for skidt kemi, er stoffet ikke behandlet eller sprøjtet med skidt- og vandafvisende kemikalier.
Dette gør dog at de er mere sårbare overfor vind og vejr, i modsætning til vogne med betræk der er behandlet eller sprøjtet.
Derfor anbefaler vi at man altid beskytter sin vogn med et regnslag når det drypper og regner, da der kan komme en let afsmitning på indersiden af kalechen hvis denne bliver våd og vandet siver igennem kalechen.
Er vognen blevet fugtig eller våd skal den stå indendørs et lunt tørt sted, med madrassen sat på højkant, så der er rig mulighed for luftgennemstrømning for at alt fugt kan komme ud.
Hvis barnevognen i en længere periode altid står i direkte sollys, kan farven falme da farven er naturægte.
Det er samtidig vigtigt at vedligeholde stellet ved alle mekaniske og bøjelige dele samt hjul, med en syrefri olie som fx. VD40 olie, for at holde din vogn godt kørende.

Størrelsesguide

Kunder der har set denne varer har også set på ...