Din indkøbskurv er tom.

Retur & Bytte

Der er altid 14 dages fuld returret og 30 dages bytteret på varer købt i webshoppen. Det er ikke nødvendigt at vedlægge faktura ved ombytning og returnering i webshoppen. Så længe vi har dit ordrenummer, kan vi finde den elektronisk.

Returnering af vare
Ønsker du at returnere og få pengene tilbage for en vare, skal dette ske senest 14 dage efter purebaby.dk har afsendt varen. Varen skal være i ubrugt og salgsbar stand og i original emballage.
Print nedenstående returskema ud, udfyld og send dette og varen retur til:

Purebaby ApS
Willemoesgade 4
2100 København Ø

Purebaby Returskema

Har du ikke mulighed for at printe ovenstående skema ud, vedlægges en note med navn, adresse, mailadresse, telefonnummer og ordrenummer, samt besked om, at pengene ønskes refunderet.
Send os gerne en mail på mail@purebaby.dk, så vi kan holde øje med, at returpakken dukker op. Da du selv har ansvaret for varerne, indtil de er os i hænde, anbefaler vi at du pakker varerne forsvarligt ind, og sender dem som pakkepost.
Når vi har modtaget din returpakke giver vi dig besked herom pr. mail og overfører pengene tilbage til din konto. Returnerer du hele din ordre, refunderer vi forsendelsesomkostningerne i forbindelse med modtagelsen af pakken- dvs. det beløb du evt. har betalt for at få pakken tilsendt. Returnerer du kun dele af ordren, returneres forsendelsesomkostningerne ikke. Du betaler altid selv forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returneringen.

Ombytning af vare
Ønsker du at ombytte en vare, skal den vare du ønsker at returnere, være i ubrugt og salgsbar stand med tilhørende originale mærkater og prismærke. Kommer varen i emballage, skal varen returneres i original og intakt emballage. Varer byttes i 30 dage fra purebaby.dk har afsendt pakken.

Ønsker du at ombytte til en anden vare, er det det letteste og hurtigste, at du straks lægger en ny ordre i webshoppen på den vare du ønsker istedet. Herefter skal du sende den vare du ønsker at sende retur, som anvist ovenfor. På den måde, er du sikker på at den vare du ønsker i stedet, ikke når at blive udsolgt før vi modtager den vare du sender retur. Når vi har modtaget din returpakke, overfører vi pengene, fratrukket fragtomkostninger, ved modtagelse af din pakke.

Det er også muligt at ombytte varer til et tilgodebevis, hvis de 14 dages returret er overskredet, dog indenfor 30 dage fra faktureringsdatoen. Et tilgodebevis er gyldigt i både webshoppen og i vores fysiske butikker i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Returnering og ombytning af gaver
Har du en bon eller faktura på din gave, kan du indenfor 14 dage fra købsdatoen, få pengene retur. Har du fået en gave med byttemærke på, kan varen byttes til andre varer eller til et tilgodebevis inden byttefristen udløber, som fremgår af datoen på byttemærket.
Ønsker du at købe en vare i webshoppen, som skal gives som gave, så anfør i kommentarfeltet hvornår gaven skal gives. Så forlænger vi så vidt muligt byttefristen herefter. Skriv også gerne om du ønsker gaven pakket ind.
Har du modtaget en gave købt i webshoppen, uden byttemærke på, er du velkommen til at kontakte os pr. mail på mail@purebaby.dk.

Reklamation
Har du modtaget en vare med fejl eller mangler, gælder reglerne for reklamation. Læs mere om dette under ”handelsbetingelser”.