Din indkøbskurv er tom.

Nyhed i Purebaby: Nu findes FUB både til baby, barn og mor!

Nyhed i Purebaby: Nu findes FUB både til baby, barn og mor!

Vi er glade for at kunne meddele, at vi som noget nyt i år har valgt at tage FUB hjem til baby i str. 56-86. Tidligere har vi forhandlet det kvalitetsbevidste mærke til børn fra 2-5 år og til mor, men i år kan du også klæde din baby på i lækre bløde strik og bodies fra FUB!

Klassisk design med et tvist, kvalitet, gode materialer og bæredygtighed er nogle af de ting som danske FUB repræsentere i deres lækre kollektioner til baby, barn og mor. Siden 2006 har det danske mærke produceret med fokus på tidløse designs og med komfort for øje. Hver sæson genbruges de flotte basale nuancer som ecru, navy og grå, og kombineres med nye farver der passer til årstiden. De rene og naturlige materialer består af OEKO-TEX certificeret merinould og GOTS certificeret økologisk bomuld. 

Tøj fra FUB kan bruges igen og igen, da kvalitet er i højsædet! Både striktrøjer, bodystockings og cardigans har en lang levetid, og kan passeres videre til lillebror og -søster. Tøjet har sjældent brug for at blive vasket, da naturlige materialer som merinould er selvrensende. En tur i fryseren eller ud til luftning i frost kan fjerne lugt, gøre ulden blødere og afhjælpe problemet hvis trøjen fælder. Uld har fantastiske egenskaber og vi anbefaler at bruge det hele året. Det opsamler og absorberer eventuelt sved fra kroppen så tøjet stadig føles tørt. Kommer der en plet anbefaler vi at man kun vasker området med og omkring pletten. Har du behov for at putte det i vaskemaskinen, anbefaler vi at det bliver vasket på 30 grader uldprogram med uldvaskemiddel, og aldrig i tørretumbler! Vælger du at vaske i hånden, skal du være opmærksom på, at vandtemperaturen ikke skifter undervejs, da dette vil få ulden til at filte. Vask og skyl tøjet ved samme temperatur og pres overskydende vand ud, ved at rulle tøjet forsigtigt i et håndklæde. Læg derefter tøjet fladt til tørre.

FUB producerer med omtanke for miljøet. Både for barnets men også for miljøets skyld, har tøjet ikke været i kontakt med skadelige kemikalier. Du kan altså roligt tage tøjet på uden at vaske det først. Bomulden er økologisk og bliver produceret på økologiske bomuldsmarker uden brug af pesticider. Vandet er genbrugt og bliver renset igen. Hud kan optage det som den kommer i kontakt med, og derfor er det vigtigt at det man tager på kroppen, ikke indeholder skadelige stoffer fra produktionen eller transporten. Råmaterialerne produceres uden brug af skadelige kemikalier såsom syntetiske gødningsstoffer, pesticider eller blødgøringsmidler. I afblegningsprocessen bruger FUB kun farvestoffer der er metalfrie og med lav påvirkning af hensyn til miljøet.

Se de lækre nye forårsvarer herunder. Mange af farverne går igen både til baby, barn og mor så I kan matche.

Written by
Purebaby