Din indkøbskurv er tom.

Ammepuder og betræk

Hos Purebaby har vi en skøn økologisk ammepude fra Vivatex. Den er fyldt med speltskaller, der giver ammepuden en god tyngde, der gør det nemt at “puffe” den til rette og ordne den, således at den giver dig den mest optimale støtte under amningen. Af samme grund er den længere end de gængse ammepuder, hvilket gør det muligt eksempelvis at få støtte helt omme i lænden.

Øko ammepudens tyngde gør den desuden brugbar i mange andre henseender. Den er genial at sove med under graviditeten, da den er nem at lægge til rette under maven og mellem benene. 

Derudover kan den også bruges som sikkerhed bagved baby, når din lille begynder at øve sig på at sidde. Eller som en lille rede, hvor baby kan ligge trygt. 

Vi har et bredt udvalg af betræk til ammepude, der købes separat, samt ekstra skaller til at fylde i, hvis du savner mere fylde i puden. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Giv din ammepude nyt liv med et ammepude betræk

Et ammepude betræk kan fås i mange forskellige farver, og mønstre, så du kan finde et betræk du kan lide. At finde den rigtige ammepude, kan være svært, men hvis du vælger en fra Purebaby, er du allerede godt på vej. Vores ammepuder er nemlig fyldt med speltskaller, som er noget af det bedste, stabile og langtidsholdbare fyld, du kan finde - og skulle du mod forventing få brug for nye skaller til din ammepude, finder du også det.

Purebaby har valgt de bedste, økologiske og letteste varianter. Det betyder, at du finder ammepuder i en fantastisk kvalitet her, eller i vores 2 butikker.

Vores butikker ligger på hhv. Falkoner Allé og Willemoesgade, i København.