Din indkøbskurv er tom.

Xellence

Xellence hudpleje er udviklet af kemiingeniør Flora Nasab, som har mere end 20 års erfaring som produktudvikler, hvoraf de 15 er indenfor kosmetik branchen. Flora har stået bag flere kendte og patenterede danske produkter og valgte i 2012 at starte sit eget brand og koncept Xellence. Xellence skulle leve op til Floras egen høje kvalitetsstandarter og hendes vision om at skabe simple og effektive hudplejeprodukter uden unødige ingredienser.

Læs mere om Xellence Skincare nederst på siden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hudplejeserien fra Xellence er en eksklusiv og effektiv serie af produkter af højeste kvalitet og vigtigst af alt en serie uden unødige kemikalier. Det er alle produkter, hvor videnskab og natur mødes og som er baseret på simple formler der virker. Hvert eneste produkt fra Xellence er udviklet med et bestemt formål for øje, nemlig at gøre det nemt at pleje og beskytte huden, samt at afhjælpe hudproblemer hos både baby'er, børn og voksne.

Under udviklingen af disse lækre produkter har et stort testpanel, et laboratorium og Flora selv testet hvert eneste produkt for at sikre, at det ikke blot lever op til myndighedernes krav, men også til Floras egne strenge holdninger og forventninger til kvalitet, konsistens, effekt og brugsoplevelse.

Flora bag Xellence vil aldrig gå på kompromis med hverken effekt eller kvalitet. Alle Xellence creme produkter er udviklet at Flora selv og produceret i samarbejde med et hold af Danmarks dygtigste eksperter.

Flora ønsker mere end noget andet at opfylde behov, skabe effektive produkter, som man kan stole på, og lade folk opleve på egen hud, at det enkle sagtens kan have en markant effekt - mange gange bedre end de mere unødige komplicerede produkter. Citat af Flora ''Vi vil jo alle gerne have en sund og smuk hud - uanset alder, hudtype eller køn. Derfor er XELLENCE produkter ikke kun udviklet til kvinder, mænd eller børn. Det er produkter, som alle kan anvende, for at passe godt på vores hud hele livet. Kun de bedste produkter kommer på markedet - for det er helt enkelt, hvad vi alle fortjener.''

Alle produkter fra Xellence er certificeret med Allergy Certified som er et internationalt allergi mærke og har fået det fine certificat Grøn A-Kolbe i kemiluppen fra Forbrugerrådet Tænk Kemi.