Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Selana

Selana er fra Schweiz og er ren luksus til din baby. Selana babytøj er produceret i de skønneste, økologiske naturmaterialer, og kvaliteten er helt i top selv ned til de mindste detaljer. Selana er især kendt for deres unikke strik til baby.

Læs mere om Selana nederst på siden.

  1. Selana Bukser og Leggings
  2. Selana Kyser og Huer
  3. Selana Vanter
  4. Selana Futter
  5. Selana Strømper
  6. Selana Strømpebukser
  7. Selana Svøb

Sorter faldende

26 vare(r)

Sorter faldende

26 vare(r)

Selana er fra Schweiz og er ren luksus til din baby. Selana babytøj er produceret i de skønneste, økologiske naturmaterialer, og kvaliteten er helt i top selv ned til de mindste detaljer. Selana er især kendt for deres unikke strik til baby. Er du på udkig efter en ny sweater, cardigan, et par lune leggings, eller strømpebukser i fantastisk kvalitet der bare holder? Så er det her du skal lede.

Selanas børnetøj er fri for skadelige stoffer og produceret under kontrollerede forhold. Selana bruger kun naturlige plantefarver. Du kan kun blive positiv overrasket når du køber babytøj fra Selana, for du får et stykke tøj i allerhøjeste kvalitet. Hvert stykke tøj fra Selana, er et lille stykke luksus til din baby.

Et vidunderligt økologisk baby- og børnetøjsmærke med mange års erfaring. Alt er af naturmaterialer og det meste økologisk, uden skadelige stoffer og produceret under kontrollerede forhold. Al bomuld er økologisk, indfarvet med naturlig plantefarve. Ulden er af merinould og også indfarvet med plantefarve. Alt strik er meget fin og tæt; gennemført kvalitet. Ikke mindst tilbyder Selana den skønne bourrettesilke, som med sine helende og beroligende egenskaber er helt fantastisk til de helt små. Navnet Selana kommer af "Se" for seide (silke), "la" for uld (lana/wolle) og "na" for natur. Et mærke du helt sikkert vil komme til at elske!

Vi er glade for at vi her hos Purebaby igennem mange år har været forhandler af dette skønne mærke. Vi er blandt de forhandlere i Danmark som har det største sortiment af Selana. Vi får nye kollektioner fra mærket 2 gange årligt og har med jævne mellemrum også tilbud og udsalg på varer fra Selana. Hold øje her på webshoppen eller i vores butikker.