Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Plan Toys

PlanToys har gennem mere end 30 år produceret bæredygtigt legetøj uden skadelig kemi. Deres produkter er fremstillet af naturligt gummitræ der ikke længere producerer latex. De anvender udelukkende organiske, vandbaserede farvepigmenter og ugiftig E-zero lim.

Læs mere om PlanToys nederst på siden

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

PlanToys er en af de mest gennemførte bæredygtige legetøjsproducenter på markedet.

De har gennem mere end 30 år arbejdet dedikeret og vedholdende på at udvikle produkter og aktiviteter, der kan bidrage positivt til vores jord.

Ved at indføre 'best practices' og videreudvikle legetøjsfremstillingen og designet er PlanToys ikke bare kendt for at være den første virksomhed, der fremstiller trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræet. De er samtidig den førende virksomhed, der har skabt både nyt materiale og udviklet arbejdsprocesser som en del af deres nul-affalds-politik og mål.

PlanToys har udviklet sig med rødder i bæredygtig leg fra at være grøn til bæredygtig på højeste niveau. Bæredygtig leg udgør det fundament, hvorpå børn kan udvikle kreativitet og komme tættere på naturen. Vores børn vil vokse op med større viden og forståelse for, at respektere og bevare naturen ubeskadiget til fremtidige generationer og med en tro på en bedre verden. PlanToys har opnået anerkendelse i hele verden og har udbredt filosofien om naturlig æstetisk kvalitet i trælegetøj. De har samarbejdspartnere i Amerika, Europa, Asien og Australien.

Gummitræ:
Alle produkter fra PlanToys er lavet af naturligt gummitræ, som ikke længere producerer latex. For at holde træet naturligt og rent bliver der ikke tilsat gødning til jorden i de sidste 3 år, før træet skæres ned til produktion.

Kemikaliefri ovntørring:
PlanToys bruger en kemikalie-fri ovn-tørring for at forstærke træet.

PlanWood:
PlanWood er et andet højkvalitet, sikkert og bæredygtigt materiale i vores legetøjsfremstilling. PlanWood bliver brugt i samspil med gummitræ for at forstærke den bæredygtige harmoni.

Formalthyde-fri lim:
PlanToys’ legetøj samles ved hjælp af en certificeret E-Zero, formaldehyd-fri lim i stedet for den traditionelle, giftige trælim.

Organisk farvepigment:
PlanToys arbejder på at finde de mest miljøvenlige materialer. Vores organiske farve er ikke kun god for børnene, men også for vores miljø.

Vand-baserede farvestoffer:
PlanToys bruger ikke kemiske farvestoffer, der indeholder bly eller andre tungmetaller.

Soya-blæk og genbrugspapir:
Hos PlanToys bruger vi genbrugspapir og soya-blæk på alle printede materialer. Soya-blæk er mere let-biologisk nedbrydeligt og det kan anvendes mere effektivt end standard, kemisk blæk.

Her hos Purebaby forhandler vi et bredt udvalg af Plan Toys legetøj og badelegetøj. Så hvad end du er på udkig efter en sød lille sparegris, miljøvenlige biler eller badelegetøj, er vi sikre på at du kan finde noget her.