Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt til pakkeshops på ordre over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

N-Sleep

N-sleep producerer lækre dyner, puder, madrasser og topmadrasser fremstillet af kapok. Kapok er et naturprodukt og har været brugt i generationer, som fyld i bla. puder og madrasser.

Læs mere om N-Sleep nederst på siden.

Sorter faldende

1-36 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-36 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2

N-SLEEP DYNER OG PUDER

N-sleep laver lækre dyner, puder, madrasser og topmadrasser fremstillet af kapok. Kapok er et naturprodukt og har været brugt i generationer, som fyld i bla. puder og madrasser. I dag er kapok ikke særligt udbredt, p.g.a. den vanskelige proces med at plukke frøkapslerne og herefter sortere kapokken manuelt. N-sleep har valgt kapok som fyld i ders madrasser, fordi den har nogle helt fantastiske unikke egenskaber, som kun naturen kan give os.
N-sleep´s madrasser er syet i økologisk bomuldsstof, som har en naturlig farve fra bomuldsplanten. Stoffet er øko-certificeret i henhold til Internationale GOTS Organic Exchange OE 100 standard.

HVORFOR VÆLGE EN MADRAS MED KAPOK?
        
- Isolerende: Kapokmadrasser er fuldt isolerende, du eller dit barn bliver dermed ikke udsat for unødig træk og varmen fra kroppen, reflekteres på en behagelig måde.

- Ventilerende: Kapok er meget ventilerende. Den sved du eller dit barn afgiver i løbet af natten, bliver transporteret gennem Kapokken.

- Tør. Sveden vi afgiver under søvnen, vil ikke blive optaget i madrassen, den vil derfor altid føles tør og varm.