Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt til pakkeshops på ordre over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Miild

Miild er et nytænkende og banebrydende makeupmærke. Miild er udviklet, stiftet og drevet af de to ildsjæle, Tanja og Tine,  med den mission at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed indenfor skønhedens univers.

Det innovative makeupmærke Miild står bag et bredt sortiment af skønhedsprodukter til den moderne og bevidste kvinde. Hos Purebaby forhandler vi skønhedsprodukter fra Miild, da vi gerne vil tilbyde dig og din hud de bedste produkter. Se vores udvalg af Miild her på siden, og gør dig selv den tjeneste at prøve makeupmærket af, hvis ikke du allerede har stiftet bekendtskab med det.

Miild har lavet en lang række af forskellige produkter, og her hos os kan du blandt andet prøve kræfter med en skøn Miild pudder eller forskellige Miild pensler. Fælles for alle produkterne er, at de er gode for både dig, din hud og miljøet. Forkæl dig selv med skøn Miild makeup, eller giv en mascara eller pudder i gave til en, du holder af. Miild er relativt nyt på markedet, men det gør det ikke mindre spændende at prøve.

Læs mere om Miild nederst på siden.

MIILD MAKEUP

Miild er et nytænkende og banebrydende makeupmærke. Miild er udviklet, stiftet og drevet af de to ildsjæle, Tanja og Tine,  med den mission at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed indenfor skønhedens univers.

Vi er stolte af at være de første i verden, der kan præsentere tre anerkendte certificeringer på alle vores produkter; AllergyCertified, Svanemærket samt ECOCERT COSMOS.
 
Miilds produktlinje består af basis makeupprodukter, der kan benyttes hver dag med følelsen af tryghed, velvære og luksus. Visionen er at skabe makeup af optimal kvalitet, udviklet af uddannede, professionelle makeupartister, der stiller høje krav til holdbarhed og et naturligt finish. Produktlinjen er gennemtænkt, udviklet med stor umage og nøje udvalgt efter principper om et højt niveau. Dette med vores baggrund som fagpersoner, vores personlige erfaringer med allergi og vores fælles store passion for makeuppens verden.

Med Miilds makeupprodukter, opnår du en smuk og naturlig hud, skønhedsfremmende effekter samt en let og behagelig følelse på din hud. I Miilds univers, går følelsen af tryghed og skønhed hånd i hånd. Miilds budskab er simpelt:

Vi hos Miild, brænder for at revolutionere et marked med stort potentiale for større bevidsthed om allergivenlighed, bæredygtighed samt kærlighed og ansvar for naturen.