Din indkøbskurv er tom.

Loullou

Loullou er et dansk mærke med fokus på børnenes univers. Loullou produkter er lavet med henblik på at forbedre barnets sanser og stimulere forskellige stadier i deres udvikling. Alle produkter er fremstillet ansvarligt og med høj æstetik.

Læs mere om Loullou nederst på siden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Loullou er et dansk mærke med fokus på børnenes univers. Loullou er startet af Lærke Rune, som er produkt og møbeldesigner, uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Kunstakademiets Arkitektskole i København.

Loullou produkter er lavet med henblik på at forbedre barnets sanser og stimulere forskellige stadier i deres udvikling. Det er vigtigt for Lærke Rune, at alle produkter er fremstillet ansvarligt og med høj æstetik.

"I alderen 0 - 4 år havde min ældste datter et blød silketørklæde. Det var hendes mest værdifulde ting, og hun nusset den, strøg det blidt om hendes kind og nussede den mellem fingrene for at finde ro. Det var hendes måde at slappe af på, før hver lur. Hun kaldte dette specielle nuttede-silke-tørklæde "LOULLOU". Så fra dette enkle, bløde og rene tørklæde, blev frøene for LOULLOU universet sået."

Lærke Rune tror på tværfagligt og tæt samarbejde i alle de kreative processer, for at få det bedst mulige produkt. Det er vigtigt for hende at være med i alle faserne i produktionen, og hun sætter en ære i at få så meget viden som muligt fra hver håndværker hun samarbejder med.