Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Lanius

LOVE FASHION / THINK ORGANIC / BE RESPONSIBLE
Nu er det ikke kun dit barn der kan få lækkert GOTS certificeret tøj, Lanius producerer tøj efter de strengeste krav.
De laver fantastisk lækkert tøj til kvinder og har stor omtanke for miljø, hele produktionskæden, fra bonde til indfarvning, til syersken og transport.

Læs mere om Lanius nederst på siden.

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Lanius blev grundlagt af designeren Claudia Lanius i 1999. Claudia er en af pionererne indenfor GOTS certifieret tøj til kvinder. Hun så tidligt tegnene på en industri der ikke var fair og som ikke tog hensyn til hverken de mennesker der var involveret i produktionen eller til vores verden.
Derfor søgte Claudia efter samarbejdspartnere der var både fair og ansvarsbevidste overfor deres ansatte og miljøet.

LOVE FASHION
Teamet bag Lanius elsker mode og 2 gange om året lancerer de en ny kollektion, forår/sommer og efterår/vinter.
Lanius designer deres tøj efter de nyeste trends, samtidig med at det holder et klassisk look. Designet er feminint produceret af højeste kvalitet og med sans for detaljen.

THINK ORGANIC
Lanius fokuserer på bæredygtighed og økologi. Hele virksomheden er GOTS certificeret og anvender udelukkende materialer som er kontrolleret af de uafhængige institutioner CERS og Control Union.
Ud af kærlighed og respekt overfor dyr anvender de kun mulesing- free uld kvaliteter. Lanius har også Vegan fashion som er certificeret med PETA-Godkendte Vegan Labels for Pain-Free tøj.

BE RESPONSIBLE
Lanius tager ansvar, deres producenter har forskellige certificeringer som sikre et højt socialt ansvar. Disse omhandler GOTS certificeringen, SA8000 standarden, WRAP certifikatet, BSCI Code of Conduct og Fair Wear Foundation.
Der er enkelte undtagelser som omhandler små familieejede virksomheder der arbejder efter Lanius sociale standarter og som de regelmæssigt besøger og tjekker op på.