Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

HOLMM.

HOLMM. er et eksklusivt dansk brand. Tager du et stykke tøj fra HOLMM. i hånden, er du ikke et sekund i tvivl om at det her, det er høj kvalitet.

Tøjet fra HOLMM. er lavet i blød, eksklusiv cashmere og er designet i klassiske skandinaviske designs 

HOLMM. bliver produceret og designet efter høje sociale og miljømæssige krav.

Læs mere om HOLMM. nederst på siden.

Sorter faldende

16 vare(r)

Sorter faldende

16 vare(r)

Ejer og kreativ direktør for HOLMM. Marie-Louise Fischer stræber efter at fremstille tøj, der både kan holde til hverdagsbrug og samtidig se virkelig godt og lækkert ud. Designet er enkelt og ligetil, lækkert og skandinavisk. Tøj der kan passe ind i en hver garderobe. Det er tidsløst og kvaliteten er så god at den kan holde i generationer.

Alt tøj fra HOLMM. er udelukkende lavet af bløde naturlige råvarer, som nemsomt bliver forarbejdet for at bevare materialernes naturlige blødhed. Alle farverne kan mixes på kryds og tværs og børnene kan lege frit i de bløde og elastiske materialer uden at føle sig hæmmet af tøj der strammer.

Socialt ansvar og bæredygtighed er vigtig for HOLMM., derfor arbejder de for at gennemføre de 10 principper, som FNs Global Compact bygger på. Disse 10 principper danner grundlaget for HOLMMs Code of Conduct, som alle deres leverandører har accepteret og underskrevet. HOLMM. arbejder strategisk for at skabe et nært forhold til de enkelte leverandører for at udvikle et unikt partnerskab.

HOLMM. kræver desuden, at alle deres leverandører overholder REACH-reglerne fra EU for at forbedre og beskytte menneskers sundhed og miljøet.

Ved at bruge miljøvenlige materialer og fastsætte standarder, som HOLMM.'s leverandører skal overholde, stræber de efter at sikre en bæredygtig fremtid. Dialogen med deres leverandører er derfor højt prioriteret for at sikre ærlig kommunikation og forståelse af de udfordringer, de står over for både som tøjmærke og producent. Vores planet og vores børn fortjener det.