Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Hevea

Med naturprodukter fra den danske producent Hevea kan du med ro i maven lade dit barn sutte løs på sin sut eller sit legetøj, det er helt frie for skadelige kemikalier eller stoffer og er produceret med respekt for miljøet og de mennesker der arbejder med produktionen.

Læs mere om Hevea nederst på siden.

Sorter faldende

21 vare(r)

Sorter faldende

21 vare(r)

Med naturprodukter fra den danske producent Hevea kan du med ro i maven lade dit barn sutte løs på sin sut eller sit legetøj. Ikke bare den populære Hevea sut, men også de øvrige produkter er fremstillet i naturgummi fra Hevea-planten og er helt frie for skadelige kemikalier eller stoffer. Alle produkter fra Hevea er produceret med respekt for vores miljø og de mennesker der arbejder med produktionen.

Som Hevea forhandler tilbyder vi dig et bredt udvalg af Hevea legetøj, sutter glassutteflasker. Giv din baby en rund eller anatomisk Hevea sut, udstyr sutteflasken med en Hevea flaskesut, eller giv dit barn en Hevea badeand med i badekarret. Badeænderne og boldene i naturgummi er også en oplagt gaveide til fx. barnedåben eller børnefødselsdagen. Du finder også vores Hevea tilbud her på siden.