Din indkøbskurv er tom.

  • Gratis indpakning af julegaver
  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Filibabba

Filibabba er et dansk designbrand der skaber baby- og børneinteriør i kvalitets- og tidsløst design til små og mindeværdige øjeblikke i hverdagen.

Læs mere om Filibabba nederst på siden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Filibabba er et dansk designbrand der skaber baby- og børneinteriør i kvalitets- og tidsløst design til små og mindeværdige øjeblikke i hverdagen.

Alle deres designs er skabt med kærlighed og yderste respekt for vores omgivelser og de mennesker de arbejder med.De ønsker at værne om vores børn og bevare vores miljø, derfor producerer de udelukkende deres bomuldskvaliteter i GOTS certificerede materialer. GOTS er en mærkningsordning for økologiske tekstiler og dækker hele kæden fra høsten af rådvarerne gennem miljømæssige og social ansvarlig produktion til det endelige produkt. De tror på det bedste for vores børn- og det bedste for dine børn.

De tror på ”Nordic Niceness”.

Her hos Purebaby forhandler vi et bredt udvalg af interiørprodukter fra Filibabba. Filibabba var nogle af de første til at introducere babynesten i Danmark. En babynest er en tryg lille "rede" til din nyfødte baby. Reden kan bruges i dobbeltsengen, hvis I ønsker at sove sammen. Den kan også bruges i sofaen eller på gulvet, så baby kan tage en lur, uden at du behøver være bekymret for om de triller. Babynestens høje, men bløde sider, afskærmer baby lidt, så de ligger trygt og godt og har en fornemmelse af at blive omsluttet.