Din indkøbskurv er tom.

  • Gratis indpakning af julegaver
  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Dear Denier

Dear Denier Copenhagen startede i 2012 med et ønske om at lave lækre og bæredygtige strømpebukser til kvinder.
For Dear Denier handler bæredygtighed om at tage fuld ansvar for hver enkel proces det tager at fremstille et par strømpebukser eller et par sokker.

Læs mere om Dear Denier Copenhagen nederst på siden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Dear Denier har nøje udvalgt de rigtige materialer, de rigtige fabrikker, den rigtige måde at indfarve produkterne på og designet en lækker indpakning, så de kan gives som en lækker og fin gave. Indpakningen er så fin at den kan bruges til opbevaring af små nips eller hårelastikker.

Dear Denier sparer hvert år tons af vand i produktionen sammenlignet med andre strømpe producenter. Ved at bruge bæredygtig garn og en bæredygtig produktion, sparer de 10.000 liter vand, for hver 1000 stk strømpebukser for horhold til konventionel fremstilling af strømpebukser.

Produktion
Til produktionen af strømpebukserne bliver der brugt genbrugt nylon og deres Italienske producent er OECO-TEX®-certificerede zero-waste fabrikker hvilket betyder at de arbejder systematisk med at reducere deres miljømæssige fodaftryk. Fabrikken søger efter og investere fortsat i nye måder at reducere miljøbelastninger. F.eks. er deres energiforbrug fra solceller og deres vandrensningsanlæg forbedres, og specialiserer sig i at bruge bæredygtige og miljøvenlig materialer.

Indfarvning
Indfarvningen er også zero-waste faciliteter. De filtrerer og renser alt spildevand fra farvningsprocessen, inden det udledes tilbage til den kommunale spildevandsrensningsanlæg. Vandet overvåges og genanvendes til produktion eller til vanding af marker og andre kommunale behov. Alle de anvendte pulverfarvestoffer rengøres sammen med dampene fra tørreprocessen. Det betyder, at ingen forurenende elementer udsendes i atmosfæren. Nogle af faciliteterne har endda ozonplanter til at ozonisere slammet fra farvningssystemet.

Emballage
Vores emballage er FSC-certificeret, hvilket sikrer, at papir og pap er fremstillet af ansvarligt forvaltede skove, der giver miljømæssige, sociale og økonomiske fordele. Vores strømpebukser kommer i en designet kasse i stedet for den typiske kuvert, du smider ud. Boksen er flot designet og farven lækker, så den kan bruges til opbevaring af strømper, smykker eller andre nips.