Din indkøbskurv er tom.

Born Copenhagen

Born Copenhagen er rene luksus produkter til de små fremstillet af det blødeste økologiske bomuld. Born Copenhagen fremstiller eksklusivt GOTS certificeret babytilbehør i smukke farver og håndtegnede print.

Læs mere og Born Copenhagen nederst på siden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Born Copenhagen blev grundlagt i 2016 af Maiken Vogensen, som også selv designer alle de smukke produkter. Ideen til Born Copenhagen kom ud fra et behov om en sikker og tryg base til sin baby da Maiken selv blev mor i 2015. Alle prints er håndtegnet og er med til at skabe det særligt fine udtryk.

Born Copenhagen er rene luksus produkter til de små fremstillet af det blødeste økologiske bomuld. Born Copenhagen fremstiller eksklusivt GOTS certificeret babytilbehør i smukke farver og print. Deres sortiment består af sengetøj, babynests, sengerande, fine søde suttesnore og covers til vådservietter, som pynter smukt på ethvert babyværelse eller på puslepbordet.

Alt bomuld er økologisk og GOTS certificeret efter de strengeste krav og er af lækkert, silkeblødt bomuld. Alle produkter er designet med blik for selv de mindste detaljer, både i forbindelse med praktisk hverdagsbrug, men også for det æstetiske og for et holdbart produkt der kan gå i arv til lillesøster eller lillebror.