Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt til pakkeshops på ordre over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.
Cleansing Mask, Kraes

63-28055

199,00 DKK
Lækker fugtgivende Cleaning Mask fra Kraes til voksne. Rensemasken kan både bruges som daglig rensecreme og som en skøn ugentlig fugtighedsmaske. Efterlader huden med en skøn følelse af renhed og fugt.
Indeholder 50 ml.
199,00 DKK

Vælg variant for lagerstatus

Mulighed for afhentning i 2 fysiske butikker.
14 dages fuld returret med pengene tilbage.
Hurtig levering 1-3 dage.
Beskrivelse

DetaljerCleaning Mask fra Kraes's nye plejeserie K til voksne er en 100% naturlig rensemaske specielt udviklet til gravide og barslende.

Indeholder 50 ml.

Cleaning Mask rensemaske til ansigtet fra Kraes er en lækker fugtgivende maske, som efterlader huden med en skøn følelse af renhed og fugt. Man føler virkelig at man har gjort noget godt for sin hud. Den efterlader ikke huden tør, som man normalt føler efter at have renset huden. Man skal bare huske at bruge en varm og fugtig renseklud til at fjerne produktet.

Den naturlige rensemaske kan bruges som daglig ansigtsrens, som en lækker ugentlig fugtighedsgivende maske eller som en lindring til særligt dehydrerede område. Fx tørre læber, tørre knoer og lignende.

Anvendelse:
- Masser Cleaning Mask ind i huden og tør efterfølgende af med en varm og fugtig klud.
- Masken kan påføres direkte på tørre og udsatte områder eller kan bruges som fugtighedsmaske, hvor den får lov til at blive siddende i 10 - 15 min.
- Anvendes som rensecreme dagligt til tør, normal og sensitiv hud.

Ingredienser:
Prunus Armeniaca Kernel Oil (abrikos), Camellia Oleifera Seed Oil*(kamelia), Hydrogenated Vegetable Oil (vegetabilsk), Butyrospermum Parkii Butter (shea), Ricinus Communis Seed Oil*(castor), Adansonia Digitata Oil**(baobab), Caprylic/ Capric Triglyceride (vegetabilsk)*, Pavlova Lutheri Extract*(mikroalge)
*COSMOS approved/100% naturlig
**COSMOS certified/økologisk og 100% naturlig

Størrelsesguide

Kunder der har set denne varer har også set på ...