Din indkøbskurv er tom.

Babybad, Havre & Dødehavssalt 600g., Kraes

66-48507

252,00 DKK
Badeserie specifikt udviklet til sensitiv babyhud.
Indeholder 600 g.
252,00 DKK

Vælg variant for lagerstatus

Mulighed for afhentning i 2 fysiske butikker.
14 dages fuld returret med pengene tilbage.
Hurtig levering 1-3 dage.
Beskrivelse

DetaljerKRAES babybad serie er specifikt udviklet til lindring og forebyggelse af hudirritation, som følge af den sensitiv babyhud.

KRAES babybad med havre & dødehavssalt virker både beroligende, rensende, fugtgivende og lindrende. Havre fremmer en normal pH-værdi og opretholder en beskyttende barriere på huden. Dødehavssalt virker beroligende grundet dets unikke indhold af mineraler og vitaminer, hvilke ligeledes blødgører huden, stimulerer blodcirkulationen og reducerer rødme.

Saponiner i havren (sæbeurt) renser naturligt huden, med den fordel at babyhuden ikke samtidig udtørres, hvilke ofte sker ved syntetiske overfladeaktiver.

KRAES babybad med havre og dødehavssalt er 100% økologisk, samt fri for sulfater, parabener, parfume, allergener og syntetisk kemi.

Den salt Kraes anvender til deres babybad med Dødehavssalt, stammer fra en sø i Israel som har et usædvanligt højt saltindhold. Det er så særligt at det er kendt for at hjælpe psoriasis patienter og folk med generende hudproblemer. Derfor er det især denne variant de anbefaler mod svær børneeksem.

Pakken indeholder 600 gram hvilket svarer til ca. 45 bade i babybadekar.

Link til videoer fra Kraes her.

Størrelsesguide

Kunder der har set denne varer har også set på ...