Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.
Henley Sweater, Bomuld/Baby Alpaca, Grey, As We Grow

135-KS006-GREY

699,95 DKK
Virkelig fin og delikat sweater til baby og barn i lækkert blødt og lunt alpakauld og Tanguis bomuld.
Findes i størrelserne 68/86 og 86/98.
699,95 DKK

Vælg variant for lagerstatus

Mulighed for afhentning i fysisk butik.
14 dages fuld returret med pengene tilbage.
Hurtig levering 1-3 dage.
Beskrivelse

DetaljerVirkelig fin og delikat sweater til baby og barn i lækkert blødt og lunt alpakauld og bomuld. Blusen er designet i et klassisk og tidløst design fra det islandske mærke As We Grow.

Denne flotte grå bluse er syet i 15% alpacauld og 85% Tanguis bomuld og kan bruges hele året rundt. Blusen har fine perlemorsknapper foran på brystet.

Findes i størrelserne 68/86 og 86/98.

Tøj fra As We Grow er designet ud fra et ambitiøst og bæredygtigt perspektiv. De ønsker at gøre forbrugeren opmærksom på at købe færre, men bedre ting. De ønsker at hjælpe forbrugeren til at tage positive aktive valg om at være med til at reducere tøjspild. Men i stedet købe tøj der holder i længere tid, ved at tøjet spænder over flere størrelser. Tøj der kan gives videre til næste generation, for at spare på jordens ressourcer.

Tanguis Bomuld er håndplukket bomuld og dermed renere end det, der plukkes med den mekaniske bomuldsplukker. Derudover er den mere holdbar og stærkere end almindelig bomuld. Tanguis-bomuld absorberer og overfører sved meget bedre end almindelig bomuld, hvilket gør det muligt for produktet at være naturligt mere åndbart uden brug af plastik- eller polyesterprodukter. Tanguis er også mere miljøvenlig, da den kræver mindre vand for at vokse i Perus klima og kan høstes op til 6 gange om året. Tanguis-bomuld udmærker sig ved sin hvidhed, styrke og blødhed. Den enestående tynde og lange fiber er op til halvtreds procent mere modstandsdygtig end de fleste standardvarianter af bomuld; dermed bliver tøjet mere holdbart, fleksibelt og ekstraordinært delikat.

Størrelsesguide

Kunder der har set denne varer har også set på ...