Din indkøbskurv er tom.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 • The Purebaby ApS
 • CVR-nr. 27525571
 • Adresse: Willemoesgade 4, 2100 København Ø
 • Mail: mail@purebaby.dk
 • Telefonnummer: 35551162

Bestilling
Virksomheden Purebaby ApS tager imod bestillinger via webshoppens almindelige bestillingssystem eller via mail på mail@purebaby.dk
Når du har gennemført din bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på, at der i nogle tilfælde kan gå op til et par timer, før du modtager denne. Er du i tvivl om hvorvidt din ordre er gennemført, er du velkommen til at kontakte os på mail@purebaby.dk.
Pakker afsendes almindeligvis efter 1-3 hverdage. Hvis der er afvigelser i dette eller hvis varen mod forventning er udsolgt, giver vi dig besked herom pr. mail eller tlf. 
Når din pakke er afsendt modtager du en faktura pr. mail. Vi trækker først pengene på din konto, når varen er afsendt.

Betaling
Betaling for varer købt på purebaby.dk sker via en sikker forbindelse der stilles til rådighed af ePay og NETS
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Purebaby ApS eller andre har mulighed for at læse dataene.
Purebaby.dk tilbyder betaling med følgende betalingsmidler

 • Dankort/ VISA Dankort
 • VISA/ VISA Electron
 • Danske Euro/Master cards 
 • Bankoverførsel (Reg: 8117 Konto: 3490607, Swiftkode (Bic): NYKBDKKK, IBAN nummer: DK7281170003490607)
 • Gavekort eller tilgodebevis til purebaby.dk

Bestilling til udlandet
Purebaby.dk tager gerne imod bestillinger til udlandet. Ved bestillinger til udlandet lægges ordren som normalt på purebaby.dk
Udfyld med din udenlandske adresse, men vælg Danmark som land. Skriv herefter i kommentarfeltet, hvilket land du ønsker sendt til
Fragtpriser til udlandet udregnes i henhold til Post Nord og GLS’ gældende priser.
Når vi har modtaget din bestilling, kontakter vi dig pr. mail mhp. betaling af de ekstra fragtomkostninger.
Ved leveringer uden for EU, fratrækkes dansk moms med det samme. Det pålægges kunden selv at betale moms/skat i de enkelte lande.

Reklamationsret
I henhold til købeloven er der 24 måneders reklamationsret på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået op til 24 måneder efter købet.
Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Ved berettiget reklamation får du ombyttet, repareret eller krediteret beløbet for varen, afhængig af den konkrete situation, ligesom vi dækker dine fragtomkostninger.

Reklamationer kan indleveres i vores fysiske butikker eller sendes til:

Purebaby ApS
Willemoesgade 4
2100 København Ø

Bemærk, at vi ikke modtager pakker pr. efterkrav.

Personoplysninger
For at du kan handle hos purebaby.dk har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Email adresse

Vi foretager udelukkende registreringen med det formål at kunne levere ordren til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Oplysninger afgivet til purebaby.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret kunde hos purebaby ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til purebaby ApS via mail@purebaby.dk.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail-adresse. E-mail-adressen videregives ikke til andre.