Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Pusletasker

Her har vi pusletasker fra bl.a. Naturkind, CamCam og Baby Dreamer.

Pusletaskerne fra Naturkind, CamCam og Baby Dreamer er både praktiske og smarte. Fælles for alle 3 mærker er at de er rummelige, har små lommer til opbevaring af diverse bleer, stofbleer, cremer og sutteflasker. De har begge også justerbare skulderstropper som let kan fæstnes til styret på barnevognen eller klapvognen.

- Naturkind pusletasken indeholder også et lækkert og praktisk skifteunderlag som kan vaskes ved 30 grader. Med til tasken følger 2 justerbare skulderstropper i forskellig længde. Tasken har fyld af KbT-uld men kan også bestilles som vegansk udgave med fyld af GOTS certificeret bomuld. Pusletasken kan vaskes ved 30 grader uldprogram men må ikke centrifugeres eller tørres i tørretumbler.

- CamCam pusletasken er en flot pusletaske med en let coating, som virker smudsafvisende. Pusletasken er rummelig og har små rum til let opbevaring at diverse pusleprodukter.

- Baby Dreamer er praktisk og funktionelt designet, så tasken både kan bruges som rygsæk, men også som pusletaske over styret på barnevognen eller klapvognen. Taskerne kan lynes helt op og kan på den måde bruges til at pusle baby på når man er på farten og ikke lige er i nærheden af hjemmet eller en cafe.

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)