Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt til pakkeshops på ordre over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Kombivogne

Her kan du vælge mellem LUX, Vita og Varius Pro stellet.

- LUX stellet er det nyeste skud på stammen fra Naturkind, med et opgraderet sporty stel og sæde. Den har forhjul der kan dreje, hvilket gør den til en let og kvik klapvogn og er den perfekte vogn til byen. Forhjulene kan låses fast, som er en fordel når man tager til skoven og kører i ujævnt terræn.

- Varius Pro stellet fra Naturkind er et sporty stel. Den har forhjul der kan dreje og er den perfekte vogn til dig der bor i byen eller bare gerne vil have en let og kvik kombivogn. De drejbare forhjul kan også låses fast, ved kørsel i mere ujævnt terræn.

- Vita Stellet fra Naturkind er et klassiskt stel med et smukt og enkelt design. Den har store 14” hjul med affjedring som sikrer at kombivognen let og komfortabelt kommer rundt på alle slags underlag.

- Ryglænet i klapvognen kan lægges helt fladt ned og kan her som kombivogn bruges sammen med den bløde lift. Vælger man denne løsning er barnevognskassen unødvendig og er det oplagte valg hvis man skal have en forårs eller sommer baby, hvor det ikke er nødvendigt med store dyner og køredragter. Når baby er blevet så stor at den bløde lift ikke længere bruges, kan dit barn stadig tage længere lure i klapvognen. Klapvognen er nemlig blød og behagelig for dit barn at sidde og ligge i. Klapvognen har et liggemål på 88 x 33 cm. og har justerbart ryglæn og fodstøtte.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.