Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Klapvogne

Her kan du vælge mellem de flotte økologiske klapvogne LUX, Vita og Varius Pro.

- LUX stellet er det nyeste skud på stammen fra Naturkind, med et opgraderet sporty stel og sæde. Den har forhjul der kan dreje, hvilket gør den til en let og kvik økologisk klapvogn og er den perfekte vogn til byen. Forhjulene kan låses fast, som er en fordel når man tager til skoven og kører i ujævnt terræn.

- Varius Pro stellet fra Naturkind er et sporty stel. Den har forhjul der kan dreje og er den perfekte øko barnevogn til dig der bor i byen eller bare gerne vil have en let og kvik klapvogn. De drejbare forhjul kan også låses fast, ved kørsel i mere ujævnt terræn.

- Vita Stellet fra Naturkind er et klassiskt stel med et smukt og enkelt design. Den har store 14” hjul med affjedring som sikrer at den økologiske klapvognen let og komfortabelt kommer rundt på alle slags underlag.

- Ryglænet i klapvognen kan lægges helt fladt ned så dit barn stadig kan tage længere lure i klapvognen. Den økologiske klapvognen er nemlig blød og behagelig for dit barn at sidde og ligge i. Klapvognen har et liggemål på 88 x 33 cm. og har justerbart ryglæn og fodstøtte.

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)