Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Duovogne

En økologisk duovogn består af et stel, en økologisk barnevognskasse og en økologisk klapvognsdel.

Her kan du vælge mellem de økologiske duovogne LUX, Vita og Varius Pro. En barnevognskasse på 77 cm. og en XL barnevognskasse på 98 cm.

- LUX stellet er det nyeste skud på stammen fra Naturkind, med et opgraderet sporty stel, barnevognskasse og sæde. Den har forhjul der kan dreje, hvilket gør den til en let og kvik barnevogn og klapvogn, og er den perfekte duovogn til byen. Forhjulene kan låses fast, som er en fordel når man tager til skoven og kører i ujævnt terræn.

- Varius Pro stellet fra Naturkind er et sporty stel. Den har forhjul der kan dreje og er den perfekte duovogn til dig der bor i byen eller bare gerne vil have en let og kvik duo barnevogn. De drejbare forhjul kan også låses fast, ved kørsel i mere ujævnt terræn.

- Vita Stellet fra Naturkind er en klassisk barnevogn med et smukt og enkelt design. Den har store 14” hjul med affjedring som sikrer at duo barnevognen let og komfortabelt kommer rundt på alle slags underlag.

- Barnevognskassen på 77 cm. kan bruges som lift og er oplagt som rejseseng. Barnevognskassen vejer 4,9 kg. måler indvendigt 77 x 39 cm. og kan bruges til baby vejer 9 kg.

- XL Barnevognskassen på 98 cm. kan også bruges som rejseseng, men da den vejer 7 kg, kan den for tung som lift hvis man skal op af mange trapper. Her anbefales det at man køber den bløde lift fra Naturkind til. Måler indvendigt 98 x 39 cm. og kan bruges til baby vejer 15 kg. Den store barnevognskasse har ligeledes et justerbart ryglæn med 3 trin.

- Klapvognen findes kun i en størrelse så der skal du ikke vælge andet end farven. Læs mere om klapvognen HER.

En økologisk duovogn fra Naturkind er det bedste valg til dig der gerne vil sikre at din baby sover tryg og sikkert i sin barnevogn, uden risiko for at indhalere diverse imprægnering og dampe fra f.eks. indfarvning. Naturkind duovognen er en rigtig god barnevogn til en god pris.