Din indkøbskurv er tom.

Barnevogne

Her kan du vælge mellem Vita og Varius Pro stellet, en barnevognskasse på 77 cm. og en XL barnevognskasse på 98 cm. Dvs. at vælger du Varius Pro stellet, skal du vælge om du vil have en lille eller en stor barnevognskasse til stellet.

- Varius Pro stellet fra Naturkind er et sporty stel. Den har forhjul der kan dreje og er den perfekte vogn til dig der bor i byen eller bare gerne vil have en let og kvik barnevogn. De drejbare forhjul kan også låses fast, ved kørsel i mere ujævnt terræn.

- Vita Stellet fra Naturkind er en klassisk barnevogn med et smukt og enkelt design. Den har store 14” hjul med affjedring som sikrer at barnevognen let og komfortabelt kommer rundt på alle slags underlag.

- Barnevognskassen på 77 cm. kan bruges som lift og er oplagt som rejseseng. Barnevognskassen vejer 4,9 kg. måler indvendigt 77 x 39 cm. og kan bruges til baby vejer 9 kg.

- XL Barnevognskassen på 98 cm. kan anvendes i flere år pga. det store ligge mål og har et justerbart ryglæn med 3 trin. Kassen måler indvendigt 98 x 39 cm. og kan bruges til baby vejer 15 kg. Barnevognskassen er oplagt at bruge som rejseseng, men da den vejer 7 kg, er den for tung som lift hvis man skal op af mange trapper. Her anbefales det at man køber den bløde lift fra Naturkind til.