Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Barnevogne

Her kan du vælge mellem de økologiske barnevogne Lux Evo og Varius Pro. Det er en god ide først at vælge hvilket stel der passer til jeres behov, og derefter om det skal være en barnevognskasse på 77 cm. eller en XL barnevognskasse på 98 cm.

- Lux Evo stellet fra Naturkind er et sporty stel. Den har forhjul der kan dreje, hvilket gør den til en let og kvik økologisk barnevogn og er den perfekte vogn til byen. Forhjulene kan låses fast, som er en fordel når man tager til skoven og kører i ujævnt terræn.

- Varius Pro stellet fra Naturkind er også et sporty stel. Den har forhjul der kan dreje og er den perfekte øko barnevogn til dig der bor i byen eller bare gerne vil have en let og kvik økologisk barnevogn. De drejbare forhjul kan også låses fast, ved kørsel i mere ujævnt terræn. Denne model udgår, og vi har derfor kun få modeller tilbage, som kan ses og købes i vores butik på Frederiksberg.

- Økologisk Barnevognskassen på 77 cm. kan bruges som lift og er oplagt som rejseseng. Barnevognskassen vejer 4,9 kg. måler indvendigt 77 x 39 cm. og kan bruges til baby vejer 9 kg.

- Økologisk XL Barnevognskassen på 98 cm. kan anvendes i flere år pga. det store ligge mål og har et justerbart ryglæn med 3 trin. Kassen måler indvendigt 98 x 39 cm. og kan bruges til baby vejer 15 kg. Barnevognskassen er oplagt at bruge som rejseseng, men da den vejer 7 kg, er den for tung som lift hvis man skal op af mange trapper. Her anbefales det at man køber den bløde lift fra Naturkind til.