Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Vogne

Naturkind er et Østrigsk firma, som producerer økologiske barnevogne, klapvogne og økologisk tilbehør fri for skadelige kemi. De er de første barnevognsproducenter med udgangspunkt i økologi og bæredygtighed på markedet og har mere end 35 års erfaring.

Kom forbi Purebaby på Frederiksberg og se eller prøvekør de fine økologiske barnevogne og klapvogne, samt det økologiske tilbehør fra Naturkind. Vi står klar i butikken til at hjælpe og vejlede dig, så i er sikre på at få det helt rigtige bestilt. Har i brug for en grundig gennemgang, anbefaler vi at i kommer forbi om formiddagen. Har i ikke mulighed for at komme om formiddagen, så finder vi også ud af det.

Læs mere om Naturkind nederst på siden.

Sorter faldende

1-36 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-36 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naturkind begyndte med én vision: At skabe en barnevogn fri for skadelig kemi.

Naturkind barnevogne er gennemtestede, sikre og robuste barnevogne, hvor din baby kun kommer i kontakt med naturlige og rene materialer af højeste kvalitet.

Som en af de største Naturkind forhandlere i Danmark har vi, Purebaby, sørget for at sammensætte et bredt og stort udvalg af barnevogne, klapvogne og tilbehør på vores onlineshop. Her viser vi f.eks. både Naturkind Varius Pro som barnevogn, som duovogn, som kombivogn, som klapvogn og i vegansk udgave. Altsammen for at du kan sammensættet din barnevogn præcist efter dine og din babys behov.

Naturkind barnevogne er sikre, behagelige, miljøvenlige, komfortable og gennemtestede på uafhængige laboratorier. De er garanteret fri for skadelig kemi, fri for flammehæmmere, formaldehyd og ftalater. Naturkind har en gennemgående filosofi om økologi og bæredygtighed uden at gå på kompromis med høj standard og kvalitet.

Vi ser frem til at hjælpe og vejlede dig i vores butik på Frederiksberg.