Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt til pakkeshops på ordre over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Trædyr og dukkehus

Heste og kaniner i ren uld. Kaninbur i træ, til mange timers dejlig leg. Langt de fleste børn elsker dyr, og finder dem faktisk ret morsomme. Det gælder både rigtige dyr, men også i den grad legetøjsdyr. Et barn kan få rigtig mange timers underholdning ud af dyr i træ. Der er i øvrigt rigtig mange gode ting ved træ - de er f.eks. lette at rengøre og det er vigtigt hos især mindre børn, som har det med, at tage deres legetøj i munden. 

Sorter faldende

32 vare(r)

Sorter faldende

32 vare(r)

Legetøjsdyr i træ med masser af sjov

Med dyr i træ er der masser af muligheder for, at du kan lave forskellige lege med dit barn. Barnet har også rig mulighed for selv, at finde på forskellige lege med dyrene. De trædyr vi sælger på Purebaby, er i den højeste kvalitet, og så er de lavet af miljøvenlige materialer. Du sikrer derfor, at dit barn ikke bliver udsat for unødige stoffer, og andre farlige ting.

Trælegetøj

Vi anbefaler at bruge trælegetøj, det giver barnet en sanselig legeoplevelse. Vores træ legetøj er uden kemikalier og andet kemi. Der er ikke anvendt nogle former for stoffer der kan skade naturen eller barnet. Alt indfarvning af træet er med naturfarve / madfarve. Træbiler, træpuslespil, træbilledbog er nogle af de ting som vores kunder nævner som et must have. Vores flotte trækomfur og den fine trædukkevogn i robust elletræ er en populær klassiker. Vi har samlet det bedste og reneste trælegetøj der findes.

Trælegetøj kan spores rigtig mange år tilbage i tiden, helt fra dengang der ikke var noget
der hed strøm. Det har altid været en populær måde, og lave legetøj på, både før i tiden,
men også nu.
Før i tiden var det pga. Det var det eneste de havde, men nu er det ren og skær fordi man
kan lave legetøj i en fantastisk kvalitet.
Du finder ikke legetøj i bedre kvalitet end trælegetøj baby til de mindste. Legetøj i træ kan
bruges igen, og igen uden det går i stykker, også kan det let tørres af med en fugtig klud.
Der findes mange forskellige farverige former for legetøj træ. Både til brug i hverdagen,
men også specielle træ ting, som bruges til f.eks fødselsdage.
Til fødselsdage er det blevet populært med et fødselsdagstog. Ønsker man det bedste
kvalitet så skal man vælge et fødselsdagstog i træ, som kan bruges igen og igen.

Trærangler

Det er sjældent man møder en baby, som ikke ejer en rangle. Det er noget af det første legetøj forældre køber til deres børn, da det er noget af det de finder spændende i deres første levemåneder. Der findes mange forskellige former for trærangler, og også rangler i mange forskellige kvaliteter.

Hos Purebaby har vi valgt, at sælge trærangler i den højeste kvalitet, så dit barn får den bedste oplevelse med ranglen, og den holder længst muligt. Derudover skal en trærangle stimulere barnets sanser på flere forskellige måder.

Vælg en økologisk trærangle

Vores lækre trærangler er i en fantastisk kvalitet, også er de økologiske. Der er ikke brugt noget unaturligt i processen og hverken maling eller andre former for behandling indeholder nogle kemikalier, så dit barn kan trygt lege med sin trærangle.

Det er i øvrigt en god idé at købe flere forskellige rangler. Så har barnet noget forskellige at vælge mellem, men da nogle trærangler har bjælder og dermed stimulerer høresansen og andre har sjove kugler, der stimulerer følesansen, får din baby således udfordret alle sanser.