Din indkøbskurv er tom.

Bæresele, PureCotton, Night Black, Manduca

92-366

799,00 DKK
Fantastisk bæresele med mange bæremuligheder.
  • Maskinvask 30º

Mulighed for afhentning i 2 fysiske butikker.
14 dages fuld returret med pengene tilbage.
Hurtig levering 1-3 dage.
Beskrivelse

DetaljerPure Cotton bæresele fra Manduca i 100% økologisk bomuld.

Bæresele som kan bruges både for og bag, samt på hoften, helt op til 20 kg.
En bæresele med ergonomi og fleksibilitet som en slynge.

Denne bæresele er alt i een. Har babyindsats og hovedstøtte, så du også kan bære den helt lille baby. Samtidig kan den bruges til store børn, ved at en lynlås lynes op og rygstykket forlænges. Dette er indsat i Manducaen så du ikke behøver ekstra udstyr. Manduca bæreselen blev nomineret til årets Innovation Award 2007.

Det kan være en fordel at investere i beskyttere til remmene, da baby ofte sutter og gylper på dem. Så for at man ikke skal vaske hele bæreselen, kan man nøjes med at vaske beskytterne, Fumbee.

Der er tænkt på barnets ergonomi og den voksnes bærekomfort og den kan bruges helt op til 20 kg. p.g.a. den gode støtte. Med polstrede skulderstropper og spænder, som nemt kan indstilles til forskellige brugere. Hovedstøtte som kan skjules i en lomme. Lynlås så du kan udvide rygstykket. Babyindsats, polstret hoftebælte.
Flere forskellige bærestillinger, mave mod mave, hoftestilling og rygstilling. Trepunktssikring på lukkemekanisme, så den ikke pludseligt kan springe op. Enkel og hurtig at tage på- udførlig trin-for-trin instruktionsvejledning medfølger.

Tåler maskinvask ved 30 grader med mildt vaskemiddel.

Størrelsesguide

Kunder der har set denne varer har også set på ...