Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Sutter og suttekæder

Hos Purebaby finder du de populære runde naturgummi sutter fra Bibs og både runde og anatonomiske sutter fra Hevea i 100% naturgummi. Begge typer naturgummi sutter indeholder ingen former for kemi. Sutterne er allergivenlige og med ventil, som gør det behageligt for baby eller barn at sutte uden for stor modstand.

Bibs er blandt andet anbefalet af forskellige sundhedsplejersker og ammeksperter, da de minder mest om brystets anatomi. Babys tunge svøber som sutten på samme måde som den svøber om brystet. Hermed opstår der mindst muligt sutteforvirring for baby. I Purebaby sælger vi bibs sutter i størrelse 2, som er den mest brugte og går fra 0-3 år. 

Sutten bør udskiftes hver 6. uge, både af hygiejniske og sikkerhedsmæssige årsager.

Sorter faldende

1-36 of 71

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-36 of 71

Side:
  1. 1
  2. 2

Vedligehold af naturgummi sutter

I modsætning til traditionelle sutter er naturgummi sutter støbt i ét stykke - og der er således ingen kanter og folder, der kan sætte sig snavs i. Det gør en naturgummi sut meget hygiejnisk samt nem at rengøre.

Man bør koge barnets sutter en gang i døgnet i 3 minutter. Vær opmærksom på at sutter af naturgummi hurtigere mørner og skal udskiftes, hvis du bruger en mikroovnssterilisator.

Da naturgummi sutter er fremstillet af netop naturgummi vil de efter længere tids brug blive klistrede. Det er tegn på, at det er på tide at skifte dit barns naturgummi sut ud med en ny - og det anbefales under alle omstændigheder at gøre netop dette hver 4.- 6. uge.

Husk en suttekæde til din naturgummi sut

Smider dit barn sine sutter væk, så kan en suttekæde være løsningen. En suttekæde gør, at barnets naturgummi sut ikke forsvinder, da den sidder fast i barnets tøj. En suttekæde sørger også for, at andre børn ikke snupper sutten eller at den bliver tabt på jorden.

Har barnet en periode under tandfrembrud, hvor behovet for at bide er større, kan en bidering sikre dig, at barnet får noget ordentligt og bide i.