Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt til pakkeshops på ordre over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.
  • Opdatering om Covid-19

Sutter og suttekæder

Hos Purebaby finder du de populære naturgummi sutter fra Natursutten® og Hevea. Begge typer naturgummi sutter er lavet af naturligt gummi og indeholder ingen former for kemi.

Naturgummi sutterne fra Hevea er blandt de mest populære på markedet, fordi de har en lille smule charme i form af de forskellige figurer, der gør det ud for lufthuller - det giver sutterne en ekstra smule sjov i gaden. Der er flere forskellige mønstre, f.eks. kroner, blomster eller biler, så du kan finde en naturgummi sut til både din dreng eller pige.

1-36 of 59

Side:
  1. 1
  2. 2

1-36 of 59

Side:
  1. 1
  2. 2

Vedligehold af naturgummi sutter

I modsætning til traditionelle sutter er naturgummi sutter støbt i ét stykke - og der er således ingen kanter og folder, der kan sætte sig snavs i. Det gør en naturgummi sut meget hygiejnisk samt nem at rengøre.

Man bør koge barnets sutter en gang i døgnet i 3 minutter. Vær opmærksom på at sutter af naturgummi hurtigere mørner og skal udskiftes, hvis du bruger en mikroovnssterilisator.

Da naturgummi sutter er fremstillet af netop naturgummi vil de efter længere tids brug blive klistrede. Det er tegn på, at det er på tide at skifte dit barns naturgummi sut ud med en ny - og det anbefales under alle omstændigheder at gøre netop dette hver 4.- 6. uge.

Husk en suttekæde til din naturgummi sut

Smider dit barn sine sutter væk, så kan en suttekæde være løsningen. En suttekæde gør, at barnets naturgummi sut ikke forsvinder, da den sidder fast i barnets tøj. En suttekæde sørger også for, at andre børn ikke snupper sutten eller at den bliver tabt på jorden.

Har barnet en periode under tandfrembrud, hvor behovet for at bide er større, kan en bidering sikre dig, at barnet får noget ordentligt og bide i.