Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Sutterflasker og tilbehør

Her hos Purebaby forhandler vi sutteflasker og flaskesutter fra Haakaa og HEVEA. Begge mærker fremstiller gode og sikre babyprodukter i henholdsvis fødevaregodkendt silikone eller glas. Læs mere om produkterne nederst på siden.

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Økologiske sutteflasker

Sutterflaskerne fra Haakaa er fremstillet i fødevaregodkendt silikone, som er blød og rar at holde ved, selv for små hænder. Sutteflasken fra Haakaa kan bruges sammen med deres smarte brystpumper. En sutteflaske fremstillet af silikone er slagfast og du skal derfor ikke bekymre dig om at den går i stykker, hvis den skulle lande på gulvet. En sutteflaske fra Haakaa af fødevaregodkendt silikone er, som en glasflaske, 100% sikker, fri for skidt kemi og hormonforstyrrende stoffer som fx. BPA, PVC, bisphenol A og phtalater.

Med en sutteflaske fra HEVEA er du sikker på at din baby ikke indtager kemi og hormonforstyrrende stoffer. Sutteflasker fra Hevea består af borosilikatglas af højeste kvalitet. Denne type glas er både varmesikker og stødsikker, og frigiver ikke smag eller lugt til indeholdet. En sutteflaske af borosilikatglas er 100% sikker, fri for skidt kemi og hormonforstyrrende stoffer som fx. BPA, PVC, bisphenol A og phtalater. Flaskesutten som baby tager i munden og sutter af, er fremstillet af 100% ren naturgummi. Altså en sikker sutteflaske som du som mor eller far, kan være 100% tryg og rolig ved at bruge.