Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Vugger og senge

Med en vugge kan baby trygt og roligt  vugges i søvn. De blide bevægelser fra vuggen giver baby ro. Hos Purebaby finder du to forskellige vugger, begge vugger er til ophængning i loft eller dørkarme eller til en gren i haven.

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Slyngevuggen

Slyngevuggen kan give blide vugge bevægelser fra side til side og en fjeder gør, at vuggen også kan hoppe blidt op og ned. Denne bevægelse minder om bevægelserne i livmoderen og baby finder tryghed og ro med at ligge i vuggen. Til slyngevuggen kan også fås et myggenet og vuggen kan med fordel bruges til rejseseng og til både ude og indendørs lure. Slyngevuggen er lavet af økologisk bomuld og hør med en blød uldmadras betrukket med økologisk bomuld. Slyngevuggen kan supleres med en afstivningsmadras af kokus betrukket med økologisk bomuld.

Jutevuggen

Jutevuggen er lavet i bangadesh og er en fairtrade produceret vugge. Purebaby har fået specieltlavet en lækker økologisk madras i kokus og uld med bomuldbetræk og en kantbeskytter i 100% økologisk bomuld, så baby ligger blødt og bæredygtigt i vuggen. Jutevuggen kan med fordel bruges som en lille gynge til leg til de lidt større børn. Vuggen skal dog være under opsyn og sænket længere ned mod gulvet.