Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Økologiske babytæpper og babysvøb

Hos Purebaby har vi altid et stort udvalg af babysvøb og tæpper i naturlige, økologiske materialer som bomuld, uld og silke. De fleste nyfødte elsker at blive svøbt tæt, da den bløde omfavnelse minder dem om det trygge liv i maven. Et babytæppe er uundværligt på de lidt varmere dage, hvor en dyne er for varm. Et babytæppe eller svøb er også en fin gaveidé til den lille ny, da det er en gave der kan bruges i mange år.

Sorter faldende

29 vare(r)

Sorter faldende

29 vare(r)

Økologiske babysvøb og babytæpper

Det er altid dejligt med et lækkert blødt svøb til at putte baby i. Her hos purebaby sælger vi både bomuldssvøb, uldsvøb, babyplaid og silkesvøb til baby'er. Vores baby silkesvøb har vi i både et enkelt lags svøb og i et dobbelt lags svøb. Silkesvøbet kan bruges året rundt, men kan med fordel bruges om sommeren, da silken virker kølende i sommervarmen. Det tykke uldsvøb i uldfleece fra Engel er oplagt at bruge om vinteren, hvor der er rigtigt koldt. Det er et dejligt varmt og super blødt babysvøb.

Et svøb er nemt at have med sig i barnevognen eller klapvognen, det fylder ikke så meget som en dyne og man kan nemt svøbe baby ind, så det kan holde varmen når det kommer op. Nogle baby'er og børn sparker nemt en dyne af og det kan være nemmere at putte en babyplaid / babysvøb omkring barnet uden at det bliver sparket af.

Et babysvøb / plaid af god kvalitet kan holde i mange år, hvis man passer godt på det. Vores varianter er af en lækker ubehandlet kvalitet, produceret helt uden brug af pesticider og eventuelt allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

Vores udvalg af babysvøb og tæpper hos Purebab er fremstillet i bomuld, uld eller silke - både med og uden mønstre. Du finder også flotte, strikkede babysvøb som minder om rigtig hjemmestrik. 

Vi fører også babysvøb i mange flotte farver, lige fra de afdæmpede naturfarver til friske og klare farver som eksempelvis en babyplaid i en glad orange.

Sådan passer du på dit babysvøb

Der er ikke noget bedre, end når tingene kan gå i arv fra det ene barn til det andet - og måske endda til den efterfølgende generation. Derfor er det en god idé, at passe godt på sit svøb til baby - og hvordan du gør dét, afhænger af, hvilket materiale babysvøbet er fremstillet af.

Babysvøb i uld: Vask i hånden ved 30 grader i specielt uldvaskemiddel.

Strikkede svøb i bomuld: Vask i hånd eller maskine ved max 40 grader.

Bomuldssvøb og svøb i flonel: Tåler kogevask, men almindelig vask slider mindre.

Babysvøb i silke: Håndvask ved 30 grader - og gerne med specielt vaskemiddel til formålet.

Hvordan svøber man sit barn?

Der findes flere metoder til at svøbe sit barn, men den mest anvendte - og enkle - metode får du her:

1. Placér dit baby svøb, så en af snipperne peger mod dig selv og den modsatte snip væk fra dig selv.

2. Fold den snip, der er længs væk fra dig selv en anelse ned, så kanten bliver lige.

3. Læg din baby på svøbet, så den ligger diagonalt - det vil sige, hovedet over den lige kant, du netop har foldet og fødderne ved modsatte spids.

4. Fold venstre snip henover barnet og "stop" den blidt om bag på ryggen af barnet. 

5. Fold nederste snip op over barnet og sæt den fast , som du ville gøre med en serviet, ved toppen af den foregående foldning.

6. Fold højre snip henover barnet og læg enden bag barnets ryg.

Du kan også se en vejledning på YouTube her