Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butikker.

Moseskurve

En moseskurv er både smuk at se på samt et trygt og roligt sted for baby at sove. Moseskurven skærmer baby og skaber en lille hyggelig hule. Vi har her hos Purebaby udvalgt sikre moseskurve af rene og økologiske materialer.

Moseskurvens design og materiale gør den oplagt til ikke kun at blive brugt i hjemmet, men også i sommerhuset, hos bedsteforældre og på ferien.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vi har her hos Purebaby valgt at forhandle moses kurve fra Hildestad, de er enkle og smukke at have stående i hjemmet, både på babyværelset og i stuen. Moses kurven fra Hildestad er udarbejdet i holdbare økologiske materialer i fine neutrale farver der passer til de fleste hjem.

En moses kurv er oplagt at bruge til babys lure i løbet af dagen, hvor mor og far har mulighed for at gå i bad eller ordne andre praktiske ting, som man ikke kan gøre med en baby på armen. Moses kurven skærmer baby og skaber et hyggeligt og roligt sted for baby, og sikre at baby ikke triller uheldige steder hen eller ned.

Moses kurven er beregnet til babys første måneder, hvor baby er helt lille og endnu ikke kan rejse sig op, rulle om på siden eller sætte sig på hænder og knæ.