Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Ravkæder og ravarmbånd

Hos Purebaby har vi et udvalg af smukke ravkæder og ravarmbånd til din baby. Rav har igennem mange hundrede år været brugt til at balancere følelser, berolige og lindre smerter og ubehag. Mange har derfor glæde af at give deres lille barn en ravkæde på ved bl.a. tandfrembrud, da det siges at lette symptomer og ubehag i barnets mund. Alle vores kæder til børn er af sikkerhedsmæssige årsager med pop-lås og der er bundet knude mellem hver perle. Du kan læse mere om ravs naturlige egenskaber nederst på siden og under de enkelte produkter.

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Ravkæder og ravarmbånd skal bæres så det kommer i kontakt med huden. Når rav kommer i kontakt med huden, frigives der ravsyrer (succinsyre). Ravsyre er en stærk antioxidant som virker beskyttende på kroppens celler mod frie radikaler. Den stærke antioxidant har anti-inflammatoriske egenskaber, som siges at kunne lindre babys smerter ved tandfrembrud.

Det menes at rav har helbredende egenskaber og balancerer følelser, og er flittigt blevet anvendt igennem mange hundrede år. Det siges at rav bl.a. skaber tryghed, varme og glæde, og giver lindring og mindsker stress. Når rav opvarmes skifter det ionisering og det menes at kunne påvirke kroppen og sindet i en positiv retning og beskytte mod elektriske apparaters forstyrrende udladninger. Anvendelsesområderne har særligt været at afhjælpe smerter/symptomer ved gigt, astma, allergi og tandfrembrud hos babyer. Ravsyrer bliver i dag fremstillet kunstigt og anvendt i moderne medicin.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi informere om at der er bundet en knude mellem hver enkelt perle, halskæder har pop-lås, så kæden åbnes af sig selv hvis den skulle hænge fast.