Din indkøbskurv er tom.

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Levering 1-3 hverdage.
  • Afhentning i butik.

Vådservietter og vat

Her finder du økologiske og naturlige alternativer til skumklude og kemifyldte vådservietter, når du skal pusle din baby. Store vatrondeller af økologisk bomuld er et blødt og naturligt alternativ til skumklude lavet af plastik. Vores papirruller fra Disana er ligeledes et alternativ til såvel skumklude som vådservietter. Papirstykkerne er lavet af cellulose og er derfor slidstærke og bløde i modsætning til almindeligt papir. Du kan sågar lave hjemmelavede vådservietter af dem, hvis du gør dem våde og opbevarer dem i en lufttæt beholder eller pose. Vores økologiske healingsuld er uundværligt til en rød numse. Lanolinen fra ulden virker helende og beskyttende.

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Hvis man først har vænnet sig til altid at have vaskeservietter med sig, er de svære at undvære.

De er enormt praktiske at have med i pusletasken, så du kan skifte ble uden at være afhængig af vand og fordi pakkerne kan lukkes tæt, holder de sig længe. Derudover er det geniale, når I er ude - både til at tørre den lille om munden med efter et måltid og endda til rengøring af bordet, hvis det skulle være blevet snavset ind i babymos.

Øko vaskeservietter

Vi fører øko vådservietter fra Earth Friendly Baby, som både er skånsomme mod miljøet og babys hud - uanset om du bruger dem til at tørre numsen, munden eller hænderne med. De er hyperallergivenlige, 100% biologisk nedbrydelige, tykke og bløde og samtidig beroligende og fugtgivende, fordi de indeholder kamille og calendula. Naturligvis økologisk.

Øko vaskeservietter er derfor er godt alternativ til mange af de andre typer vådservietter på markedet, der ofte indeholder problematisk kemi.

Du finder også gode vatprodukter her i kategorien, der er uundværlige på puslepladsen. F.eks. sikkerhedsvatpinde til rens af ører og navle, papirruller til vaskbare bleer og det næsten magiske healingsvat af 100% ren uld, der hjælper på både sprukne brystvorter og røde numser.