Din indkøbskurv er tom.

Vådservietter og vat

Med vådservietter i tasken, kan man pusle hvor som helst. Man behøver ikke et puslerum eller at spørge om vand, når den lille skal skiftes. De er super praktiske når man er på tur, man kan hurtigt tørre beskidte og snavsede fingre, så de ikke er klistrede ind inden man skal spise sin madpakke. Den lille mund kan også være smurt ind i chokolade og er det tørt er det svært at få af med en tør serviet. Så vådservietter til baby'er og børn og endda også til forældrene selv er fantastisk praktisk.

Økologiske vådservietter med Aloe Vera

Vådservietter er for de fleste uundværlige, de er med overalt og bruges til alt fra hænder til numser og til at rengøre bordet med når man er ude. Rigtig mange vådservietter indeholder problematisk kemi og må kun bruges i begrænset omfang. Men de økologiske vådservietter, som vi sælger her hos Purebaby, er uden alkohol og uden kunstig duft og farve, de består mest af vand og Aloe Vera. Aloe Vera er ekstremt nærende og fugtgivende for huden, så vådservietterne fra Earth Friendly Baby, virker ikke udtørende, men der imod fugtgivende.

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Hvis man først har vænnet sig til altid at have vaskeservietter med sig, er de svære at undvære.

De er enormt praktiske at have med i pusletasken, så du kan skifte ble uden at være afhængig af vand og fordi pakkerne kan lukkes tæt, holder de sig længe. Derudover er det geniale, når I er ude - både til at tørre den lille om munden med efter et måltid og endda til rengøring af bordet, hvis det skulle være blevet snavset ind i babymos.

Øko vaskeservietter

Vi fører øko vådservietter fra Earth Friendly Baby, som både er skånsomme mod miljøet og babys hud - uanset om du bruger dem til at tørre numsen, munden eller hænderne med. De er hyperallergivenlige, 100% biologisk nedbrydelige, tykke og bløde og samtidig beroligende og fugtgivende, fordi de indeholder kamille og calendula. Naturligvis økologisk.

Øko vaskeservietter er derfor er godt alternativ til mange af de andre typer vådservietter på markedet, der ofte indeholder problematisk kemi.

Du finder også gode vatprodukter her i kategorien, der er uundværlige på puslepladsen. F.eks. sikkerhedsvatpinde til rens af ører og navle, papirruller til vaskbare bleer og det næsten magiske healingsvat af 100% ren uld, der hjælper på både sprukne brystvorter og røde numser.